Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja skuter!
skky:
Na korak sam do prodaje svoga peugeota i normalno kao svaki pravi zaljubljenik u skutere planiram kupiti drugi! Sad je moja dilema što kupiti, prvi uvjet je cijena, tj raspolažem za 5500kn, htio bi kupiti skuter sa vodenim hlađenjem, pouzdan i lako popravljiv(laka dostupnost dijelova)
Sviđaju mi se Gillere runner i yamaha aerox pa bi vas molio da mi preporučite skutere za koje mislite da su dobri za moje potrebe!
ivano_007:
Sam si postavia pitanje i sam si odgovoria na njega :icon_thumright:
Za oba navedena skutera ima dijelova na bacanje i za Piaggio i za Yamahu. Eventualno imaš dosta dijelova i za Pežoe iako su oni kao mala klasa ispod navedena dva.
Prati na njuškalu, vidi jel tražiš veći il manji skuter... Za tu lovu su to sve skuteri stari priko 5 godina tako da ako se sam ne razumiš povedi nekoga sa sebom, vidi plastike kakve su, kilometre i to sve standardno šta se gleda
zvonkec92:
kupi opet pežoa samo LC
skky:
Hvala na brzim odgovorima, već par dana pretražujem oglase i primjetio sam da su cijene po meni dosta velike, npr: gillera runner 2002 godina se kreće oko 5500 kn što mi se čini puno za taj skuter!
Neznam dali je protivno pravilima ali ako bi mi mogli staviti oglase skutera za koje mislite da su dobri!
Corector:
Ak su tvornicke plastike, boja nije izbljedila i sve naljepnice na mjestu onda je to ok cijena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju