Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Prituzba .....
balki:
@Aprilia- kad si me vec s ostatkom foruma svrstao u sljam cisto bih te volio priupitati o porijeklu svih tih silnih dijelova za razne skutere kad ih tako povoljno prodajes i jos "pride" saljes bonus dijelove u paketu. Da to nije zato jer ti je nabavna vrijednost nula ili 5 minuta straha?
..NHF- pitam cisto informativno da odagnam sumnju;-)
zvonkec92:
--- Citat: balki - 07 Veljača, 2016, 21:20:55 ---@Aprilia- kad si me vec s ostatkom foruma svrstao u sljam cisto bih te volio priupitati o porijeklu svih tih silnih dijelova za razne skutere kad ih tako povoljno prodajes i jos "pride" saljes bonus dijelove u paketu. Da to nije zato jer ti je nabavna vrijednost nula ili 5 minuta straha?
..NHF- pitam cisto informativno da odagnam sumnju;-)
--- Kraj citata ---
ima takvih više na forumu samo se skrivaju...
giannelli:
ma daj ovaj Aprilia97 ilitiga Deni Zepina je levatina teska, jednom poslovao s njim muka me uhvatila. posaljem mu cilindar od libertya 50 sa klipom za pisljivih 180kn, znaci posaljem mu da se uvjeri u stanje i nek uplati. cekao sam ga dva tjedna da uplati, tj mater da mu uplati.
podsjeca me na mene kad sam imao 16-17 :toothy12: :toothy12:
NEOs:
Eh super da sam vidio ovu temu jer su loše priče došle i do mene od više osoba. To vam je tipični sitni kriminalac koji se specijalizirao za varanje ljudi preko pošte. Jedan patološki laožov koji će do besvijesti lagati da je nešto što mu je plaćeno na neviđeno učinio, a nije. Igra na kartu prolaznosti vremena i volje oštećenog, također na ruku mu ide to što ljudi lakše prebrode manje svote koje on sebi priskrbljuje paralelno s više strana.
A na fejsu je objavio status u stilu "eh što volim kad zaradim 2000kn tjedno, a ni prst nisam pomaknuo."
Gade mi se takvi naivni jadnici i bijednici, to pokazuje zapravo da mu je inteligencija na razini glupe kokoši.
miha12357:
E evo danas sam nabavio gosp.zvonaric poslo...konacno i cudno je bas kak u posti daju potvrdu kad nekaj posaljes...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju