Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Prituzba .....
Tomi_ZG:
Slažem se sa Štefom u slovo,ponekad se možda čini da te mod jebe u mozak al idite na neki specijalizirani forum pa probajte spamat ili pisat nebuloze,opomena i ban u momentu,možeš kukat bogu i isusu džabe ti,ili otvaranje tema kakvih ima već 500 odma ti je brišu,pa se žali svetom petru,a tu dolaze novi i otvaraju po 800 hiljaditi put koje rolice idu na piaggio sa zx-om i kad mu veliš da pogleda tražilicu još se bahati ili laže da nema slične teme,a ja ih nađem min. 50,da sam ja mod zvali bi Štefa i Graleta u pomoć.
Zaspamam i ja grdo ponekad al neke granice treba bit.
Grale:
Ispričavam se što si zbog mene i štefa postao lopov i završio na listi, stvarno nije u redu od nas.
Doomsday:
:zubo:
avr freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Veljača, 2016, 20:01:40 ---Slažem se sa Štefom u slovo,ponekad se možda čini da te mod jebe u mozak al idite na neki specijalizirani forum pa probajte spamat ili pisat nebuloze,opomena i ban u momentu,možeš kukat bogu i isusu džabe ti,ili otvaranje tema kakvih ima već 500 odma ti je brišu,pa se žali svetom petru,a tu dolaze novi i otvaraju po 800 hiljaditi put koje rolice idu na piaggio sa zx-om i kad mu veliš da pogleda tražilicu još se bahati ili laže da nema slične teme,a ja ih nađem min. 50,da sam ja mod zvali bi Štefa i Graleta u pomoć.
Zaspamam i ja grdo ponekad al neke granice treba bit.
--- Kraj citata ---
potpis. a za ostalo ću nabaciti dobro poznatu;
tko pod drugim jamu kopa sam u nju padne.
deni-scott:
Dobro da sam vidio temu ;D ;D ;D bas sam trebao s njim trgovat..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju