Općenito > Generalno o skuterima
Sto za prvi skuter do 4000kn
NoName_ZG:
--- Citat: Tomi_ZG - 27 Siječanj, 2016, 10:17:48 ---50ccm 4t po Zagrebu ne hvala,jedino ak hoćeš poginut pod zetovim autobusom,moj raspadnuti runner sa spuhom je brži i od npr. zipa 100 4t pa je sve jasno
Nema druge nego pratit oglase i ić gledat,samo za to treba čelične živce,ja ih za to više ne bi imao,pripremi se za skutere u "odličnom stanju",a kad dođeš grob,slike na njuškalu stare po 5g i sl.,sve sam to prošao
Ja bi na tvom mjestu tražio nekaj s minarelli mašinom,ak bude i u kur*u lageri i semerinzi radilice koštaju 100kn,generalku napraviš za sitniš,vanjska vodena,nema mikroremena uljne pumpe,jednostavnija za šarafit i ne pucaju radilice ko na piaggiu
--- Kraj citata ---
Bi me mogo uputit koji su to modeli s Minarelli masinom da znam sto trazit? Iskreno brzina mi nije nesto presudna posto ionako nebi skidao nikakve blokade jer mi se s tim neda zahebavat za 10km dnevno koliko bi presao 5 puta u tjednu obicno u vrijeme guzve.
--- Citat: Corector - 27 Siječanj, 2016, 12:33:26 ---4t zip je idealan za otici do placa kojeg vidis s prozora i natrag, nerijetko se takvi vozaci svercaju po pjesackim i biciklistickim stazicama.
Za sve ostalo je direktno dovodjenje zivota u opasnost, i mogucnost da te nadrkane budale iz auta izmlate jer im smetas na cesti.
Za odrzavanje je manje zahtjevan nego 2T, a trajnost mu je veca nego 2T, manje se vrti, bolje podmazuje, konstrukcija je podredjena duzem radnom vijeku.
4T je opcenito trajnji agregat koliko god 2T bio jednostavan.
--- Kraj citata ---
Kao sto rekoh, vozio bi po cestama na kojima je ogranicenje 40-50 i obicno je guzva pa me brzina ne brine toliko.
SF2 Freak:
Kada si odabrao koju mašinu uzeti sada ti sve ovisi o ciklistici i prostoru. Hoćeš li ravnu podnicu , kolko visoko volan itd itd.
NoName_ZG:
--- Citat: SF2 Freak - 27 Siječanj, 2016, 18:18:35 ---Kada si odabrao koju mašinu uzeti sada ti sve ovisi o ciklistici i prostoru. Hoćeš li ravnu podnicu , kolko visoko volan itd itd.
--- Kraj citata ---
Jos uvije nisam skuzio koji sve modeli imaju tu Minarelli masinu?
Zapravo mi osim pouzdanosti i koliko toliko potrosnje ostale stvari nisu bitne. Za prostor mi je samo bitno da kaciga stane ispod sica, a sad jel podnica ravna, koliko je visoko volan i ostalo mi nije toliko bitno.
JosipMarijanovic:
--- Citat: NoName_ZG - 27 Siječanj, 2016, 21:11:38 ---
--- Citat: SF2 Freak - 27 Siječanj, 2016, 18:18:35 ---Kada si odabrao koju mašinu uzeti sada ti sve ovisi o ciklistici i prostoru. Hoćeš li ravnu podnicu , kolko visoko volan itd itd.
--- Kraj citata ---
Zapravo mi osim pouzdanosti i koliko toliko potrosnje ostale stvari nisu bitne. Za prostor mi je samo bitno da kaciga stane ispod sica, a sad jel podnica ravna, koliko je visoko volan i ostalo mi nije toliko bitno.
--- Kraj citata ---
Aerox, Firexof, Stara verzija Aprilie SR.
NoName_ZG:
--- Citat: JosipMarijanovic - 27 Siječanj, 2016, 21:37:20 ---
--- Citat: NoName_ZG - 27 Siječanj, 2016, 21:11:38 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Aerox, Firexof, Stara verzija Aprilie SR.
--- Kraj citata ---
Ovo je ta stara verzija? http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr50-karburator-originalno-stanje-servis-zg-oglas-17930266
Ako je ta s minarelli masinom, onda mi je trenutno prvi izbor, jedino mi je cudno sto kaze da je karb verzija a na plastikama pise ditech. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju