Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi sport vs polini sport

<< < (3/11) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: deni-scott - 28 Siječanj, 2016, 22:20:29 ---ma kakvi dr evo,imam vec svoj malossi ali planirao sam uzet polinija ali sto je tu je ide malossi gore itako mi netreba za duge voznje vrh glave 10-15km :notworthy:

--- Kraj citata ---

Za oko Trga i do Prozora ce biti dobar i taj malossi

robyakarider:
sta fali malossiju, frend mi je prosao 20-30k km na njemu dok mu se nije rasipala klipnjaca, sad se ja vozim dalje na napola zaribanom, radi ko sat  :icon_biggrin:

DR.aErOx:

--- Citat: JosipMarijanovic - 28 Siječanj, 2016, 22:27:18 ---
--- Citat: deni-scott - 28 Siječanj, 2016, 22:20:29 ---ma kakvi dr evo,imam vec svoj malossi ali planirao sam uzet polinija ali sto je tu je ide malossi gore itako mi netreba za duge voznje vrh glave 10-15km :notworthy:

--- Kraj citata ---

Za oko Trga i do Prozora ce biti dobar i taj malossi

--- Kraj citata ---
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

David46:
ja bi uzeo rade polini nego malossi   :frajer:

SixPack:
Podizem temu iz groba, mozda ce jos nekoga zanimati ac verzija...doduse radi se o piaggio ac, ovo sta ivanm kaze ziva istina, karike se jako brzo trose na poliniju, pogotovo ako cilindar nije top stanje, meni je odradio 6t km i gotov je...nakon skidanja sam izmedju ostaloga (izuzev gornje karike koja je bila doslovno ubijena) primijetio da mi je novi iglicasti istokario bolcen. Sve u svemu, napomena Polinija da se klip mjenja svakih 10t ocito nije bez razloga. Kod mene je pitaj boga kolka km u pitanju s obzirom da je bio polovan kit i samo sam karike izmijenio. Sad ide gore DR evo, vidi se odmah dosta jaci tajming u odnosu na polini (vislji kanali), zavrsna obrada skroz na strani polinija, pogotovo glava. Polini cupa iz podruma, do 70 ide ko majka u brdo,nizbrdo, jedino ne vrti bas pa nije ni max nesto posebno, al za grad majka! Ima veci squish od DR-a, manje se grije, itd...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju