Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi - igličasti ležaj

<< < (5/7) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: vpucko - 30 Rujan, 2008, 00:29:00 ---neznam kakav je iglicasti BGM.ov sto ide uz radilicu, ako valja poslat cu ti ga za djabe... sam nemoj taj stavljat :)

jer sebi sam narucio stage.ov a ovaj je nov

--- Kraj citata ---
bio bih ti zahvalan hehe bitno daje novi a MHR replica i polini funky neće se vrtit puno

2TDottore:
malossi,TP, stage6, i slicne firme ne rade iglicaste lezajeve ni lagere.to su gluposti.To sto je iglicasti zapakiran u malossi pakiranje ga samo dodatno 3 puta poskupljuje.

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 30 Rujan, 2008, 09:54:40 ---malossi,TP, stage6, i slicne firme ne rade iglicaste lezajeve ni lagere.to su gluposti.To sto je iglicasti zapakiran u malossi pakiranje ga samo dodatno 3 puta poskupljuje.

--- Kraj citata ---

Istina.
Jel znas cije iglicaste Malossi pakira?

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Rujan, 2008, 10:19:30 ---
--- Citat: 2TDottore - 30 Rujan, 2008, 09:54:40 ---malossi,TP, stage6, i slicne firme ne rade iglicaste lezajeve ni lagere.to su gluposti.To sto je iglicasti zapakiran u malossi pakiranje ga samo dodatno 3 puta poskupljuje.

--- Kraj citata ---

Istina.

--- Kraj citata ---
To i mene zanima, znaci da je 100% identican. Postoji ina lezaj koji je identican, ali meni djeluje losije od ovoga iz malossi pakiranja.

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2008, 12:01:44 ---
--- Citat: 3alfa3 - 30 Rujan, 2008, 10:19:30 ---

--- Kraj citata ---

Istina.

--- Kraj citata ---
To i mene zanima, znaci da je 100% identican. Postoji ina lezaj koji je identican, ali meni djeluje losije od ovoga iz malossi pakiranja.

--- Kraj citata ---

Lagere radilice uzimaju od SKF-a pa bi trebalo vidjeti kako izgleda SKF-ov iglicasti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju