Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi - igličasti ležaj

<< < (7/7)

Drnda:

--- Citat: 2TDottore - 30 Rujan, 2008, 19:15:34 ---mislim da koyo ili skf radi za malossi al nemojte me drzat za rijec.uglavnom koji god od ta dva uzeli su sigurno duplo jeftiniji od ovog u malosijevom pakiranju.

--- Kraj citata ---
a jbg, nemozes ti protiv malossija, jer sa njima dobijas na brzini vrtnje, aj ti nekog decka wana be tuner uvjeri u takvo nesto

2TDottore:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Rujan, 2008, 19:44:01 ---
--- Citat: 2TDottore - 30 Rujan, 2008, 19:15:34 ---mislim da koyo ili skf radi za malossi al nemojte me drzat za rijec.uglavnom koji god od ta dva uzeli su sigurno duplo jeftiniji od ovog u malosijevom pakiranju.

--- Kraj citata ---
a jbg, nemozes ti protiv malossija, jer sa njima dobijas na brzini vrtnje, aj ti nekog decka wana be tuner uvjeri u takvo nesto

--- Kraj citata ---

pa nek si onda kupuju "malossi" lagere a i semeringe.skuter ce im sigurno s tim lagerima ic bar 30% brze. :laughing7:

SlowRider:

--- Kraj citata ---

Za lezaje radilice se vec zna koji su to sto se pakiraju za malossi. Sad za iglicasti  :dontknow:

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2008, 19:54:45 ---

--- Kraj citata ---

Za lezaje radilice se vec zna koji su to sto se pakiraju za malossi. Sad za iglicasti  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma nebitno je to.netreba razbijat glavu oko toga.odes lijepo u lager trade ili lager commerce i tamo im das iglicasti i oni ce nac vec neki koji ti odgovara dal bio to skf, koyo, ntn, fag.to su svi odlicni lezajevi i sigurno ce bit dobri i dugo ce trajat ako ima dobro podmazivanje a i jeftiniji su bar upola od takozvanog malossijevog ili slicnog.

PitBull Aerox:
kure, otidji u županju i kupi skf-ov igličasti... ako skf nevalja sta tebi onda valja?! i ako se toliko bojis mjenjaj ga svakih 5000km bar on nije skup, a to ću i ja radit kad opet sve složim na proljeće, j#bo me svako mjenjat cu ga svakih 2t km...!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju