Općenito > Generalno o skuterima
Stari ili novi VX
AutomaticA3MS:
Ma 50cc ne dolazi u obzir,znate svi zašto. Tako da samo VX(R).. Malo sam razmišljao i najvjerovatnije će biti novi model, ima više prednosti nego stariji model,a vidim da vas dosta govori da je to isplativije.. :icon_biggrin:
steeef:
--- Citat: Corector - 18 Siječanj, 2016, 13:31:28 ---Ditekov 150 i moj 150 su nebo i zemlja u štok izvedbi, tako da me nimalno nebi cudilo da on ima 125ccm jer je razlika velika :dontknow:
U svakom slucaju to su dosadne masine koje treba malo naostriti, e onda vec ide koliko toliko normalno. Vidit cemo naspram vxra to me najvise zanima, mislim da ce mu trebati 3 znamenke dok me obidje :toothy10:
--- Kraj citata ---
vx200 sa polini variomatom je bil jači nego sr150 sa spuštenom glavom i variomatom i u ubrzanju i u krajnjoj..
e sad,kolko je nrg 150 lakši od sr 150 neznam :dontknow:
remen org. za vx košta kolko i za sr 150..
vx nek mjenja ulje i filter svakih 4tkm,sr u to vrijeme popije 4l dvotaktola.
vx mašinu netrebaš otvarat 50-60 tkm,kolko setova karika i ležaja budeš na sr-u promjenil u to vrijeme?a i radilicu sigurno jednom u toj km..
ponavljam,to su 2 različita svijeta
Speedhunter:
Uzmi starog vx-a, puno bolje se vozi nego novi i lakse se sarafa(skidanje plastika, i usko je sve kod novog). 95% sr150 je groblje i neznam u kojem filmu taj motor dobro ide osim ako je 172 gore i dobro utegnut. Prdekavci sa bilo kakvim base kitom ti nece nis na vx-u, to su djecje fantazije. A za ove pare sto balavci kelje kitove na svoje roxice, ti napravis swap na 200, a pak onda im se rugas. Sa vx-om ces bar imat za cigare :)
Corector:
Bit ce ovo naturpijana sezona, pricekati cemo zakljucke :toothy10:
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 18 Siječanj, 2016, 15:55:37 ---Bit ce ovo naturpijana sezona :toothy10:
--- Kraj citata ---
Definitivno,ja više nemrem ni zmesta,doslovno :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju