Općenito > Generalno o skuterima
Stari ili novi VX
ditek:
--- Citat: steeef - 18 Siječanj, 2016, 10:22:02 ---to tak je tu na forumu,neko pita konkretno pitanje a odgovaraju se neke trece stvari i savjeti.
pedesetku ima,da mu se kita nebi pital koi vx da kupi.
sad vec i vxr ide ko neko base prdekalo,bokte da se poseres od izjava.
--- Citat: pralas
link=topic=103940.msg1248080#msg1248080 date=1453067871 ---
Sa velikom tablicom dobijes sigurnost od policije,4t pouzdanost,mala potrošnja i ne dreči ko cvaja.
Čim ti imas veliku tablicu lako ti napravis swap ili roknes gore mašku 200/250
--- Kraj citata ---
prvenstveno to da :icon_thumright: zasarafi vecu masinu i toci i vozi bez brige i sarafljenja.
a mozda mu stari neda da si kupi nakitanog sr bb pa bude kital pedesetku da dere vise te vx-eve :dontknow:
--- Kraj citata ---
di si to procito bokte? dva put sam napiso da su vxr i base dva razlicita svijeta i da tu nema usporedbe ;)
steeef:
gianelli je to pisal,bokte
usporedjuju se skuteri iz 2 razlicita svijeta,kak se koj provlaci medju autima i pi*darije kojekakve.
giannelli:
to je bio offtopic i zezanje, mala rasprava izmedu mene i diteka, ako trebam trpit posljedice zbog toga trpit cu.
salu na stranu, ja sam rekao da savjetujem vx 125 novijeg godista jerbo je stabilniji za nekoga tko prvi put vozi jaci skuter.
a sad hoce li ustediti 4-5000kn i kupit stariji model mene se ne tice. isto tako ako je cilj ustedit lovu kupis 125 2t bb AC i vozis se bez da moras stelovati ventile i placat pogonski remen 500kn i mjenjat ulje svakih 3000-4000km.
:dontknow:
Corector:
Ditekov 150 i moj 150 su nebo i zemlja u štok izvedbi, tako da me nimalno nebi cudilo da on ima 125ccm jer je razlika velika :dontknow:
U svakom slucaju to su dosadne masine koje treba malo naostriti, e onda vec ide koliko toliko normalno. Vidit cemo naspram vxra to me najvise zanima, mislim da ce mu trebati 3 znamenke dok me obidje :toothy10:
ditek:
--- Citat: Corector - 18 Siječanj, 2016, 13:31:28 ---Ditekov 150 i moj 150 su nebo i zemlja u štok izvedbi, tako da me nimalno nebi cudilo da on ima 125ccm jer je razlika velika :dontknow:
U svakom slucaju to su dosadne masine koje treba malo naostriti, e onda vec ide koliko toliko normalno. Vidit cemo naspram vxra to me najvise zanima, mislim da ce mu trebati 3 znamenke dok me obidje :toothy10:
--- Kraj citata ---
nije ni tvoja isla bogzna kaj.. znam kad smo se po zagorju vozili ja i cura na runneru a marac i njegova na sr-u.. pratiosam ga bez beda, nisam ga napro al slabo je bjezo.. neznam jesi tad multivar imo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju