Općenito > Trgovine

2T ULJE za skutere, motul ili slično

<< < (7/11) > >>

JogFromYamaha:
mele su najbolje
te imaju komplekse pa se bolje trude kompenzirati s drugim djelovima

skuteri_zg:

--- Citat: Corector - 13 Siječanj, 2016, 22:31:57 ---Danas svi sve znaju, mislim da je ova tema suvisna, neces nista postici.

--- Kraj citata ---
Zašto to misliš kad mi je jog sad dao odgovor koji cijelo vrijeme tražim, popis tri ulja koja nisu skupa a kvalitetna. Thx Jog

Poslano sa mog D6603 koristeći Tapatalk

Iwo SR Tuono:
kaufland ulje majka samo kad ga poweroil prodaje u svojoj boci onda je 12 eura a kad kauflan prodaje u zutom pakiranju onda je 40kn  :toothy3:
ja od tog iz kauflanda nemislim ic dalje sve do midrace setupa, ajde da imam due+ ili neki italkit pa bi pazio

Corector:

--- Citat: skuteri_zg - 14 Siječanj, 2016, 08:02:58 ---
--- Citat: Corector - 13 Siječanj, 2016, 22:31:57 ---Danas svi sve znaju, mislim da je ova tema suvisna, neces nista postici.

--- Kraj citata ---
Zašto to misliš kad mi je jog sad dao odgovor koji cijelo vrijeme tražim, popis tri ulja koja nisu skupa a kvalitetna. Thx Jog

Poslano sa mog D6603 koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

Zato sto je to sve relativno, i moze se nadodati jos cijeli niz ulja. Kad je vec sve manje vise isto, onda jedino sto mozes birati je da manje dimi i smrdi.

ljubo46:
Ekipa da ne otvaram novu  temu kakvo je ovo ulje od castrola? Jel polusintetika ili mineralno ?

https://www.kupi-ulje.hr/index.php?route=product/product&product_id=14499

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju