Općenito > Trgovine

2T ULJE za skutere, motul ili slično

<< < (6/11) > >>

skuteri_zg:

--- Citat: JogFromYamaha - 13 Siječanj, 2016, 19:20:07 ---
a sad da li koristim motul, shell, castrol ili kaufland ulje je na kraju moja stvar a kod vecine koji nemaju blage o nicemu samo poznata marka i tako uzimaju ulje ko da su najkice i adidaske

--- Kraj citata ---

Ma sve je to potpuno jasno, ovdje mi je cilj naći ulje koje je dovoljno jeftino a opet nema nuspojava koje su bezopasne, ali će kupcima biti strašne, jer oni ne razumiju da kauflandovo ulje im neće ubiti skuter i slično.

Eh sad, jedino sam komentirao to kad kupci dođu ko kokoši bez glave i traže da im se preporuči ovo ili ono ulje, ili me pitaju mogu li točiti 2T za motorke i slično, da iako je on već kupio skuter i praktički nije nas više briga hoće li točiti u njega motul, 15w40, maslinovo ulje ili ljuti umak, volim im dati zadovoljavajući odgovor koji će ih navesti da ili kod nas kupuju ulje ili da kupuju sami ulje, te da se vrate zadovoljni na servis. Poznanicima savjetujem sve od kauflanda pa do motula, ali strancima mi se neda uvjeravati dva sata da kaufland im je za 50 kubika sasvim ok, dok me gledaju s pogledom 'ti nisi normalan', jer njima to nema smisla.

Zato ne volim stav 'boli me krafna'

I sad sam btw gladan, offtopic

JogFromYamaha:
btw
ja sam uvjek gladan

http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,49770.2160.html

ako je ulje za motorku onda je za motorku i poljoprivredne / vrtne masine
nije namjenjeno cestovnom prometu jer ce zastopati katalizatore motora kaj flakserica nema i evo ti stete

kaj se tice najboljeg za male pare repsol scooter, shell vsx, eni scooter su dobri, neproblematicni i zadovoljavaju sve certifikate proizvodaca
tako da se na njima nemozes opeci a opet su to ulja u rasponu 50-60kn

Corector:
Danas svi sve znaju, mislim da je ova tema suvisna, neces nista postici.

JogFromYamaha:
a znam
ko da raspravljas o tome da li su bolje male sise srednje ili velike dok ju jebes s guza
glavno da se bucka

Corector:

--- Citat: JogFromYamaha - 13 Siječanj, 2016, 22:41:53 ---a znam
ko da raspravljas o tome da li su bolje male sise srednje ili velike dok ju jebes s guza
glavno da se bucka

--- Kraj citata ---

Pa normalno velike, vidis ih sa strane  :cice:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju