Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (18/42) > >>

Yield:

--- Citat: Ares2009DM - 07 Veljača, 2016, 16:52:32 ---Ako je rama ista na oba skutera,možda je neko stranca ili nešto ukradeno prebacio na ramu "običnog" modela iz 2003.
Ako ne vidiš tragove sudara,ako nije rama smotana i skuter se fino vozi,ne vidim razlog za odustajanje od njega.

--- Kraj citata ---

Mene zanima kako se moze provjeriti da skuter nije ukraden, sastavljen ili nesto slicno. Problem je sto me vlasnik uvjeravao da je skuter iz 2003. a ti skuteri su u proizvodnji od 2005.

NoName_ZG:

--- Citat: Yield - 07 Veljača, 2016, 20:09:15 ---
--- Citat: Ares2009DM - 07 Veljača, 2016, 16:52:32 ---Ako je rama ista na oba skutera,možda je neko stranca ili nešto ukradeno prebacio na ramu "običnog" modela iz 2003.
Ako ne vidiš tragove sudara,ako nije rama smotana i skuter se fino vozi,ne vidim razlog za odustajanje od njega.

--- Kraj citata ---

Mene zanima kako se moze provjeriti da skuter nije ukraden, sastavljen ili nesto slicno. Problem je sto me vlasnik uvjeravao da je skuter iz 2003. a ti skuteri su u proizvodnji od 2005.

--- Kraj citata ---

Gledaj brojeve na rami i bloku motora da vidis jel sastavljan. Mada ako je iz minimum 2005., a u prometnoj pise 2003. ja bi se toga klonio. Za tvoj budzet se nade bez vecih problema solidan "cisti" skuter.

Corector:
Prvi jet force je izasao 2003. godine, ali samo s direktnim ubrizgavanjem, dakle u knjizici pod model mora pisati TSDI.

Tek 2005. godine je izasao model s karburatorom, i pod model mu pise C-Tech.

Dakle nesto ne stima, a to se lako moze otkriti na licu mjesta.

Yield:

--- Citat: NoName_ZG - 07 Veljača, 2016, 20:13:18 ---
--- Citat: Yield - 07 Veljača, 2016, 20:09:15 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Gledaj brojeve na rami i bloku motora da vidis jel sastavljan. Mada ako je iz minimum 2005., a u prometnoj pise 2003. ja bi se toga klonio. Za tvoj budzet se nade bez vecih problema solidan "cisti" skuter.

--- Kraj citata ---

Hvala ekipa,

Nazalost nisam znao sta da gledam, ali za drugi put cu znati!
Upravo sam zbog toga postavio pitanje i poslao oglas. Naravno da ne mislim ni pod razno uzimati tako nesto.

Corector:
A evo i kako se proslavio Jet Force na testu  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

To je dobar skuter, udoban, stabilan, udoban, mekan.
Ali skuter bi trebao biti okretan i upravljiv sto je cesto presudno kod potencijalnih padova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju