Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (16/42) > >>

Yield:
Ali definitivno sam bar nesto nacuio :)

Tomi_ZG:

--- Citat: Yield - 05 Veljača, 2016, 11:50:29 ---Ali definitivno sam bar nesto nacuio :)

--- Kraj citata ---
Nauči to da više nejdeš gledat skutere koji su više od 20km udaljeni od tebe,ja sam se takvima koji su dalje naj#bo majke jako dobro jer su svi lažovi,misle da ak dolaziš iz Zagreba 150km dalje u njihovu prčiju da ćeš kupit njihov grob "da bezveze nisi dolazio"(njihove riječi),puj gamad

Draže mi je bio dat 20 hiljada za novi runner koliko god me izj#bo još uz to nego dat ciganu 5000kn za njegovo smeće

Uzmi onda tog runnera ak ti je dobar bar dijelova ima

gp_motori:
Ja nebi peugeot, iz mog iskustva (a i mnogih drugih) nepouzdan. Frend imao novog sf2, zaribao na 7000km, prije toga otisle vilica i pumpa vode, trosio vise od svih nasih i sporiji bio od svih nasih, mi svi u dvoje bili brzi od njega samog. Nemoj dat preko 3soma uzmi stari (ispod 2003) runner, nrg, aprilia sr, pouzdani skuteri s dobrim masinama. Ja sam sad dao za sr 1500kn, plastike u kur*u, a pali vozi sad tucem par sto kuna u remen rolice i tako to bit ce ko bog

Isto tako izbjegavaj injection (pure jet/ditech), kvarljivi, uzmi karburator
Imao sam prije 2 runnera 50 2003g dao po 3 soma za njih prije 5g , bio jako zadovoljan. Imao i kineza baotiana koji je skovace naravno

anabellas:
Kupio sam zadnja 2 skutera  prvi udaljen 100km drugi 250km
isplatilo se , samo treba imat njuh za prilike :icon_biggrin:

Yield:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Veljača, 2016, 12:00:55 ---
--- Citat: Yield - 05 Veljača, 2016, 11:50:29 ---Ali definitivno sam bar nesto nacuio :)

--- Kraj citata ---
Nauči to da više nejdeš gledat skutere koji su više od 20km udaljeni od tebe,ja sam se takvima koji su dalje naj#bo majke jako dobro jer su svi lažovi,misle da ak dolaziš iz Zagreba 150km dalje u njihovu prčiju da ćeš kupit njihov grob "da bezveze nisi dolazio"(njihove riječi),puj gamad

Draže mi je bio dat 20 hiljada za novi runner koliko god me izj#bo još uz to nego dat ciganu 5000kn za njegovo smeće

Uzmi onda tog runnera ak ti je dobar bar dijelova ima

--- Kraj citata ---

Ma nema to nikakve veze, ima hrpu ekipe i tu po Zagrebu koja dila ista sranja...miljatori su muljatori.  Recimo ova dva skutera koje sam naveo su iz Karlovca. Vecina ekipe iz manjih mjesta i sela fura skutere, pa ih zato toliko na njuskalu van Zagreba. Bas kako je Anabellas napisao ..." treba imati njuh za njih"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju