Općenito > Generalno o skuterima
Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova
ivano_007:
Uff, kad pogledaš malo sve te godine, u svakom tom ima 10-15 godina ;D Ne znam bil se radova tome šta nije nikad otvaran il ne, to su već godine za malo bolji servis, ako već do sada nije napravljen
Macak sf:
Definitivno onaj prvi crni sf i ako je sve original na njemu u slucaju da ga odlucis kupiti ostavi ga u takvom stanju po potrebi promjenis samo remen,rolice,gume i vozit ces se dugo dugo bez ikakvog daljnjeg ulaganja :icon_thumright:
Scooterist_#1:
Aj ti kupi taj Pezo crni! Farban je sigurno takve boje nema serijske ali sta sad!! Pa dob ro je ofarban.. ako je po svemu ostalom kako pise uzmi i sluzit ce te jako dugo! Ako ti je u planu metat gore kit i nezz kaj izvlacit iz motora uzmi si Piaggia...
Tomi_ZG:
--- Citat: Scooterist_#1 - 29 Siječanj, 2016, 14:56:16 ---Aj ti kupi taj Pezo crni! Farban je sigurno takve boje nema serijske ali sta sad!! Pa dob ro je ofarban.. ako je po svemu ostalom kako pise uzmi i sluzit ce te jako dugo! Ako ti je u planu metat gore kit i nezz kaj izvlacit iz motora uzmi si Piaggia...
--- Kraj citata ---
A kaj je ovo Marac?
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Siječanj, 2016, 13:09:47 ---Pun forum stručnjaka,zanemari kaj je ac i par krivih podataka bitne su plastike
http://www.bikez.com/motorcycles/peugeot_speedfight_2_50_ac_2008.php
--- Kraj citata ---
Scooterist_#1:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Siječanj, 2016, 15:11:15 ---
--- Citat: Scooterist_#1 - 29 Siječanj, 2016, 14:56:16 ---Aj ti kupi taj Pezo crni! Farban je sigurno takve boje nema serijske ali sta sad!! Pa dob ro je ofarban.. ako je po svemu ostalom kako pise uzmi i sluzit ce te jako dugo! Ako ti je u planu metat gore kit i nezz kaj izvlacit iz motora uzmi si Piaggia...
--- Kraj citata ---
A kaj je ovo Marac?
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Siječanj, 2016, 13:09:47 ---Pun forum stručnjaka,zanemari kaj je ac i par krivih podataka bitne su plastike
http://www.bikez.com/motorcycles/peugeot_speedfight_2_50_ac_2008.php
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Jbt od kud si to izvuko...? Kak da ja znam da ima mat crni sf to godiste... jbg nek uzme taj sf onda... fkt je tvornica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju