Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (2/42) > >>

Yield:
Hvala svima ekipa.
Nažalost nemam nikog tko se kuzi u skutere ali pokušati ću naći nekog..plaćam pivom i cevapima :) Razumijem da skuteri od 50 nisu baš idealni ali nemam A kategoriju i za početak će mi to biti ok iako sam srari konj :)

Runnere sam gledao ali cijene su im visoke a ostatak skutera koji su povoljniji je daleko van zagreba. Ovaj speedfight 2 mi je zapeo za oko jel izgleda uscuvan, a prešao je malo kilometara.

CekuL:
Baci oko i na aerox,ako nisi previsok jer ce ti bit premali onda.Da se nac i stariji runner u dobrom stanju za te novce,ustvari koji god skuter kupio(apriliu sr,runner,speedfigt,aerox,malaguti f12/f15) sluzit ce ti svrsi ako je u dobrom stanju samo pripazi da su agregati minareli ili piaggio,jet force bi izbjegavao.Najbolje ti je pratit svaki njuskalo i naletit ce nesto.

Yield:

--- Citat: CekuL - 10 Siječanj, 2016, 12:59:09 ---Baci oko i na aerox,ako nisi previsok jer ce ti bit premali onda.Da se nac i stariji runner u dobrom stanju za te novce,ustvari koji god skuter kupio(apriliu sr,runner,speedfigt,aerox,malaguti f12/f15) sluzit ce ti svrsi ako je u dobrom stanju samo pripazi da su agregati minareli ili piaggio,jet force bi izbjegavao.Najbolje ti je pratit svaki njuskalo i naletit ce nesto.

--- Kraj citata ---

Pogledati ću svakako, molim te možeš li mi reći zašto bi trebao izbjegavati jet force? Ima li neki problem s njma? Ima ih dosta na njuškalu...Thx

ivano_007:
Kymco izbjegavaj u ŠIROKOM luku, ali baš širokom. Širom od ovih slova :icon_thumright:

Yield:

--- Citat: ivano_007 - 10 Siječanj, 2016, 18:29:33 ---Kymco izbjegavaj u ŠIROKOM luku, ali baš širokom. Širom od ovih slova :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Iskreno, njih nisam ne gledao. Zar su tako loši?

Našao sam i ovaj Peugeot Jet-Force, vlasnik kaze da je registriran i u voznom stanju, ali ne cini mi se bas najbolje :)
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/jet-force-c-tech-600-oglas-17703132

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju