Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (30/42) > >>

stipe:

--- Citat: Tomi_ZG - 16 Veljača, 2016, 09:44:51 ---Dosta para svejedno,al dobro imaš sreće i dobro tebi,ja tak nekaj u istom stanju ne bi nikad uspio prodat za te novce jer sam magnet za cigane očito.
Al sam npr. ubo tada 7g staru areu51 od prvog vlasnika s 8000km,tvornički markeri na svim šarafima,za 6000kn

--- Kraj citata ---

A kad bi ti rekao da sam za tog istog runnera dao 4000kn manje i vozio ga godinu dana?  :icon_biggrin:

avr freak:

--- Citat: Yield - 16 Veljača, 2016, 11:18:22 ---
--- Citat: avr freak - 15 Veljača, 2016, 22:46:26 ---Vidio sam taj oglas i sad vidim da si ga zamijetio. Svakako ga treba ići pogledati i pretpostavljam da ga vozi stariji gospodin.
Corector veli da su nove slike pa možda i zna nekaj o tome, jer kak Tomi veli praksa u dosta puno slučajeva pokaže drugačije.
Jednostavno sjedni i pogledaj motor, nije tako daleko :)

--- Kraj citata ---

Gledao sam i ovaj, ali ga covijek nije htio spustiti ispod 7400 kn, a meni trenutno tih 400 kn puno znaci. Isto izglda jako dobro i covjek mi je rekao da je uscuvan i slabo vožen.

http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-49-cm3-oglas-11834605

--- Kraj citata ---

ovdje imaš za 400kn godinu mlađi skuter s 7000tkm manje tako da uzmi i to u obzir.
Također izgleda dobro po slikama..

KR je tablica ali ne viđam skuter tu kod sebe tak da neznam iz prve ruke.

Tomi_ZG:
j#bo 400kn pa drito,jedino mi je selo ta replika,al nalje se lako skinu

--- Citat: stipe - 16 Veljača, 2016, 11:35:42 ---A kad bi ti rekao da sam za tog istog runnera dao 4000kn manje i vozio ga godinu dana?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
A bog te blagoslovio :zubo:

Yield:

ovdje imaš za 400kn godinu mlađi skuter s 7000tkm manje tako da uzmi i to u obzir.

[/quote]

Thx, uzeo sam sve u obzir ali nazalost tih 400 kn nemam jel mi je i ovo za 7000 van budzeta.

NoName_ZG:

--- Citat: Yield - 16 Veljača, 2016, 12:32:48 ---

--- Kraj citata ---

Thx, uzeo sam sve u obzir ali nazalost tih 400 kn nemam jel mi je i ovo za 7000 van budzeta.
[/quote]

Ne znam bas koliko ti je pametno uzimat skuter, a da nemas nista sa strane za eventualne kvarove koji se uvijek mogu dogodit pa ce ti skuter stajat bezveze jer nemas za popravak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju