Nakon 2 mjeseca isprobavanja raznih skutera preko njuskala, propalih dogovora i raznih kombinacija, skuter je konacno kupljen. Dosta toga sam nacuio zhvaljujuci vama i ovom forumu, ali tek sada krece pravo upoznavanje sa motorom.
Vjerojatno sam mogao proci puno bolje i jeftinije, ali sto je tu je. Iskreno vec mi je bilo dosta putovanja i gledajnja skutera tipa "pali i vozi, u odlicnom stanju" koji izgledaju kao da idu u prodaju za dijelove.
Uzeo sam Gileru Runera SP, 2006.g, 16 600 km, reg do 7 mj...ispao me 6900kn.
Covjek je bio 3 vlasnik i ocito su svi vlasnici bili picajzle jel skuter ima jednu ogrebotinu velicine 1cm na maski. Isprobao sam ga i kako se ne kuzim previse ( a ociti ni lik koji je vozio skuter ) nisam skuzio da je auspuh otiso iznutra, iako izgleda kao nov..mislio sam da je sportski lol..
Dofurao se sa skuterom po kisi iz Karlovca bez ikakvog problema. Puni gas cijelo vrijeme i na ravnom je isao 75-76km ( zbog auspuha ), bez ikakvog trokiranja ili usporavanja. Pali na kurblu i gumb iz prve.
Gume su mi ok, ali promjenit cu ih sljedece sezone. Sljedeci tjedan ga furam na servis da se komplet pregleda i sredi sto treba...da budem miran. Dobil sam i kofer
Evo par fotki s mobitelom dok ga ne sredim.
https://www.dropbox.com/sh/3g5yfrgarjqa2tn/AADPiO6DZsHKjx5ZkJeEO-Dta?dl=0Veliko hvala svima na savjetima i komentarima, a posebno Marku sa foruma. Stvarno ste mi jako puno pomogli