Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kupnja mobitela!
MarinM:
Sto jest jest brutalan je :toothy11: :toothy11: A ako naletis na deal neki dobit ces ga jeftino. Ja sam skautao na njuskalu jedno 2tj i uzeo sam svog sa garancijom jos god dana bez crtice za 1200kn covijeku bila hica
brunozupa9:
Moj savjet ti je iPhone 6
svaki android nakon godinu dana ode u kur*c..
iphone 6 neces falit pusti specifikacije puno je brzi od pola androida sta su quad core i sta imaju par gb rama
avr freak:
pises bezveze... Kakvo stekanje pa prosli su te bolesti odavno.
Imao sam prije iphone 3, pa 3gs, 4 i 4s. Brat sad ima 5 i nemam niš protiv toga mobitela osim kaj mu je baterija slabost. E sad, nakon toga sam sam sebi rekao ajmo malo na Android i uzeo sam Sony Xperiu Z. Kaj god sam ocekivao od toga mobitela ispunio je, jer u protivnom bi ga prodao. Nakon njega sam uzeo Z2 jer sam je isto dobio po odlicnoj cijeni i evo jos me odraduje u svim segmentima. Usporedi samo malo specifikacije ak nis drugo. Vodootporan je kaj nekome isto ne predstavlja nikakvu prednost, a ja kad dodem na more slikam pod morem I NE POKVARI se kak mnogi vele..
Danas je samo bitno kaj ocekivas od moba i za kaj ti treba, da trebam striktno poslovni mob samo za mailove bio bi to Iphone, a ako pak ne kao u mojem slucaju onda Android. Ima ih na hrpe kam god se okrenes. Raznolikost i sloboda je uvelike ispred IPa sa aplikacijama a i mogucnostima.
Uzmi mob koji mislis da ti bude ono kaj trebas, novo ako uzmes nemas kaj fuljati koji god u tom cijenovnom rangu gledas.
brunozupa9:
Meni je takoder android drazi,samsung pogotovo
Drazi mi je al je dosta gori od ios-a pa ko god oce nek rece sta oce
Sta se mene tice iPhone neces falit ni pozalit i ako te za godinu dana pukne da ga prodas uvik drzi cijenu
Rox-Rab:
iPhone ima slabu bateriju, kad se prcka po njemu jako brzo se izprazni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju