Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kupnja mobitela!
Tomi_ZG:
--- Citat: MarinM - 30 Prosinac, 2015, 18:54:39 ---Sto jest jest brutalan je :toothy11: :toothy11: A ako naletis na deal neki dobit ces ga jeftino. Ja sam skautao na njuskalu jedno 2tj i uzeo sam svog sa garancijom jos god dana bez crtice za 1200kn covijeku bila hica
--- Kraj citata ---
Koji 2/16 ili 3/32?
Koji god da je cijena je poklon s obzirom da na njuškalu za razne starudije traže te novce
--- Citat: Rox-Rab - 30 Prosinac, 2015, 18:06:03 ---imam g3 i puno mi je ljepsi od g4 i ne pada mi na pamet mijenjat ga kad ce bit zvijer jos minimalno godinu dana :glasses9:
--- Kraj citata ---
Jesi dobio update na 6.0, po glasinama je trebao izać oko 18og al meni preko OTA ne daje ništa,koji verziju softvera sad imaš?
Dino-X race:
I ja imam g3 (32/3) oko 3 tjedna, mogu reci da sam zadovoljan. Mob je bas ok,jako brz, baterija dobra..bio sam skeptican malo prema LG-u ali danasnji LG nije kao nekada u vrijeme Cookia... Tako da preporucujem.
Ja imam 5.0 softver, postoji li jos koji poslje njega ili je sljedeci 6.0? Mob je iz vipa, ali ide na sve mreze tvornicki, i ne nudi mi jos nikakvo azuriranje na novije.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
zvonkec92:
uzmi nekog kineza, lenovo il tak nekaj.. ja da imam para kupio bi si onaj LETV sa 4k ekranom
Tomi_ZG:
Nema 4K ekran nego 4K mogućnost snimanja videa,to i moj G3 ima
Za sad prvi mob s 4K ekranom je xperia Z5 premium,preko 800eura dođe
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 30 Prosinac, 2015, 23:40:53 ---Nema 4K ekran nego 4K mogućnost snimanja videa,to i moj G3 ima
Za sad prvi mob s 4K ekranom je xperia Z5 premium,preko 800eura dođe
--- Kraj citata ---
ima, neki dan sam ga bio iskopo na nekoj žnj stranici, možda nije letv al kinez je sigurno... sad nabrzinu sam našo da će ZTE izbacit mob sa 4k ekranom. kad iskopam ovog prvog stavim ovdje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju