Općenito > Propisi

Novosti u prometu

<< < (2/4) > >>

balki:
Od Ribnjaka do Mihaljevca . Tramvaj na sredini fizicki odjeljen od kolnika d4voredom/travnjakom/zivicom/rubnikom. Kolnik sa po dve trake u svakom smjeru. Pjesacka prostrana cjelom duzinom. Pjesacki prelazi svi sa semaforima.
40kmh ogranicenje! Da si pucas u glavu zbog vredjanja inteligencije :sad3:

Autoput do Rijeke vecim djelom 100kmh=> cisti kretenluk.
Autoput do Varazdina na nekim djelovima 100kmh takodjer bezveze.

SF2 Freak:
Kršite zakon , treba vas ko pajceke privezati i premlatiti pendrekom pa bi naucili da tamo di piše 40 vozi se 40 i mladi vozac vozi 30. JA sam za to da se uvedu strikne mjere i da više se ne otvaraju glupe teme di se samo žalite ,a sve to je radi sigurnosti u prometu.

JosipMarijanovic:

--- Citat: SF2 Freak - 23 Prosinac, 2015, 00:35:27 ---Kršite zakon , treba vas ko pajceke privezati i premlatiti pendrekom pa bi naucili da tamo di piše 40 vozi se 40 i mladi vozac vozi 30. JA sam za to da se uvedu strikne mjere i da više se ne otvaraju glupe teme di se samo žalite ,a sve to je radi sigurnosti u prometu.

--- Kraj citata ---

da si ti ovo napisao?? do prije koji dan nisi htio platiti kaznu...  :toothy9:

balki:
Pa vidis da se zaebava :headbang:
Umjesto krsenja zakon samo treba poznavati.
Npr na znak 40 policija skoro nikad ne klepi ako neides 20 preebrzo. Ako na to dodas i toleranciju koja se uzima pri mjerenju sa 60kmh si "miran".
...ali na opisanim potezima i 60 je brzina pri kojoj mi ljudi hoce iz auta izac jer misle da stojimo :laughing7:

Corector:

--- Citat: SF2 Freak - 23 Prosinac, 2015, 00:35:27 ---Kršite zakon , treba vas ko pajceke privezati i premlatiti pendrekom pa bi naucili da tamo di piše 40 vozi se 40 i mladi vozac vozi 30. JA sam za to da se uvedu strikne mjere i da više se ne otvaraju glupe teme di se samo žalite ,a sve to je radi sigurnosti u prometu.

--- Kraj citata ---

U potpunosti se slazem, sigurnost na prvom mjestu, a batine na drugom  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju