Općenito > Propisi

Novosti u prometu

<< < (3/4) > >>

ropee:
Ljetos mi se zabio taksi u auto. Naravno, odmah sam zvao policiju, kad su ovi izvadili "check listu"  :icon_biggrin: , morali su pregledati oba vozila, kao na tehničkom, dimenzije guma, stanje utora, ispravnost vozila, .... frajer je po ure popisivao tu listu.
Pitao sam ga zašto to, veli da ako nešto nije po propisu, skidaju se tablice i mogu te proglasiti sukrivcem za sudar??
Jako su postrožili i ispitivanje vozila na tehničkom pregledu zbog sve češćih policijskih kontrola u prometu

SF2 Freak:
Tak i treba i ako nesto nije na mjestu tipa ne radi brisac ... Ma najmanja sitnica , zaljepiti kaznu 20000kn jer ipak zamili ako ti fali 0,3mm utora na gumi. To ti cuva glavu , i sva bi vozila bila ispravna , ako bi ih bilo na cesti. Il se vozi kak spada po zakonu ili odi pehaka ,ali onda hodaj pehaka po zakonu bez gazenja zelenih povrsina itd itd itd.

Corector:
To je to, a tih 0.3mm je upravo presudno ako naletis na lokvu vode, jer sa 0.3mm je moze istisnuti,u suprotnom dolazi do aquaplaninga.

SF2 Freak:
To i pricam tako da ne žalite se bzvz. Treba uvest kaznu i za prelazak preko zebre ako nije po propisu.

FeZox-team:
sigurnost svakako na prvom mjestu, al imam svoje misljenje u vezi ta ogranicenja koja su radena prije cc 30 godina kad su sva prometna vozila bila tako rec stara i spora dok s danasnjom tehnologijom omogucava brzu voznju na nekim mjestima tj. realno na 70% lokalne ceste sto imamo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju