Tehnički kutak > Garaža

CPI Aragon GP50 low budget

<< < (17/21) > >>

aragonY:
Radim ga kad imam slobodnog vremena pa tako svemu pridajem pažnju jer volim imati pouzdano i uredno vozilo da se ne moram pribojavati hoće li me šta iznevjeriti u najgorem trenutku.

Jedino što mi se ne dopada jest malo visočije podignut prednji kraj, kada ga gledam sprijeda sve mislim da nema zadnjeg amortizera haha ali to mi je općenito trn u oku kod svakog skutera ne samo mog.

Evo izrađen nosač za blatobran sinoć..

Vjerovatno će ići u crnu boju pošto ovako golo ne smije ostati zbog hrđanja.

I još nešto što sam vam zaboravio pokazati je ovo:

Kabal od puža do sata nije bio pričvršćen i upetljao se tačno između graničnika guvernala i sjekao sam ga svaki put kada bih skrenuo skroz desno. Od tri žice dvije su bile prerezane ali sat je i dalje pokazivao brzinu, kako je to radilo ja ne znam  :dontknow:

aragonY:
UP UP UP!

Sjetio se i ja da imam temu.
Cepeji se i dalje vrti. Pošto nemam neku ekipu ne prelazimo mnogo kao vi ostali brutala forumaši ali eto u posljednje vrijeme smo malo pojačali tempo pa sam u 20-ak dana napravio 800km. Skut se ponaša ok, nikakvih problema nisam imao niti osjetim simptome bilo kakve epidemije  :icon_biggrin:
Sezona pri kraju, u subotu je bačena zadnja veća ruta, tačnije 200-tinjak kilometara u jednom danu i to sa mnom i curom na leđima.

Kvačilo još uvijek furam serijsko, nikako da nađem 110mm zvono za minarelli a neki dan mi jedno umaklo za sekundu. Remen da ne spominjem, shvatio sam samo da krene lijepiti kada se zagrije i mašina ne želi u okretaje da je he*eš. Trebao bih uskoro mijenjati klizače variomata i sada trenutno bi to bilo to..

Sat je na 5240 i kusur km, dosad samo sipaj-vozi, ne žalim se  :frajer: Par slika u prolazu:

RunnerSukosan:
Imam ti ja kvacilo i zvono al koliko se sjecam nisi iz RH?

aragonY:

--- Citat: RunnerSukosan - 26 Rujan, 2016, 23:48:04 ---Imam ti ja kvacilo i zvono al koliko se sjecam nisi iz RH?

--- Kraj citata ---

Nee, nisam  :binkybaby:

Patr1k747:
super skut...13000 km samo toci-vozi , niti remen niti nista...nikad stao , nikad problema...haahah a za ovaj sat sto si napisao je odlican, kada sam presao na aeroxa nisam se mogao priviknuti na te kazaljke ko da je skuter iz 1800 g. :P inace skut je vizualno 100 puta bolji od vecine "markiranih" , ali po voznim karakteristikama se moze sakriti.... Inace nezz kak kod tebe , ali meni se znao ponekad pregrijati pa si stao 2-5 min i opet samo gas....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju