Tehnički kutak > Garaža

VXR 200 by onil94

<< < (9/22) > >>

steeef:
2002.g. ima alu cilndar..
uz sve to nabrojeno pogledaj i selen nosaca motora,i masina dal se mice lijevo desno..
13.g i ti kilometri,reko bi da je vec i on za prepakirat (odlazili su i na novim modelima sam manje km) :icon_biggrin:

anabellas:

--- Citat: steeef - 04 Prosinac, 2015, 21:36:32 ---2002.g. ima alu cilndar..
uz sve to nabrojeno pogledaj i selen nosaca motora,i masina dal se mice lijevo desno..
13.g i ti kilometri,reko bi da je vec i on za prepakirat (odlazili su i na novim modelima sam manje km) :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

probo sam ja kad ga je kupovo , nema lufta na selenu

steeef:

--- Citat: anabellas - 04 Prosinac, 2015, 22:02:39 ---
--- Citat: steeef - 04 Prosinac, 2015, 21:36:32 ---2002.g. ima alu cilndar..

--- Kraj citata ---

probo sam ja kad ga je kupovo , nema lufta na selenu

--- Kraj citata ---

hahaha,pa kae zabetoniran?funkcija selena je da radi..
skuter treba stavit na centralnu, skinut poklopac sa selena i pogledat dal ima pukotina

anabellas:
ima i radilica lufta naravno , dok je u granicama dozvoljenog odstupanja zadovoljava zahtjeve koji se od njega traze takoder nema znakova apšisanja selena
Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ami trade  :happy6:

onil94:
Evo ulje i filter je zamjenjeno, nije bilo bas u najboljem stanju tako dobro da sam promijenio (pri kupnji je receno da je i ulje i antifriz novo mjenjano)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju