Tehnički kutak > Garaža

VXR 200 by onil94

<< < (8/22) > >>

onil94:

--- Citat: ditek - 04 Prosinac, 2015, 20:04:11 ---onil cestitam na kupovini  :icon_thumright: zar i ti s konja na 4t magarca  :sad3:  :icon_tongue: samo steta kaj su nalje takve ruzne printane al jbg tesko je danas upecat vxra da lici na nes .. budi sretan kaj blatobran nije rezan  ;D

--- Kraj citata ---

Hvala, ma ne obazirem se bas na takve sitnece ko sto su nalje glavno da lici na nesto, a da pala je odlika na vxr-a jer nista drugog nije bilo u tom rangu a da valja, nis ne fali magarcu  :toothy9:

ditek:
nakon par tjedana bu te te sitnice pocele kopkat :D dobar odabir.. za ok pare dobijes solidan skuter kaj moze solidno povuc za po gradu.. a kategorija? si polozio vec il je tek u planu?

Corector:
Kolko je para taj vxr, nisam upitao. I jel cilindar alu ili gus?

Moj vxr je bio ducan stanje, ali opet me mucilo dosta stvari zbog godina, jbg kad me sve smeta

onil94:

--- Citat: ditek - 04 Prosinac, 2015, 20:27:20 ---nakon par tjedana bu te te sitnice pocele kopkat :D dobar odabir.. za ok pare dobijes solidan skuter kaj moze solidno povuc za po gradu.. a kategorija? si polozio vec il je tek u planu?

--- Kraj citata ---

Ah nista nije idealno kad je rabljeno barem potice kreativno razmisljanje kako rjesit probleme  :help: :toothy12: A kategorija je definitivno u planu (pod planom mislim skuplja se lova  :icon_tongue:)

zrakoplovac:
Evo idealne prilike :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju