mene isto ulovili nedavno.. soma kuna bez da je htel opće pričati a malo sam potegnuo jer sam
kasnio u firmu i 100 put me vide na toj dionici.. spušten crni auto e dolijat će i tak je bilo. Još je pisao
200kn troškove njegovog pisanja papira onoga..
Posjeli me u auto i bili jako bahati da tak velim a kak veliš za prvu opomenu nije ni čuti htel..
Napisao žalbu pa ono ili bude ili ne, dobio oproštenje uz uvijet da godinu dana ne napravim nikakav prekršaj i tako je ostalo.
najviše me bode kad me zaustavi i pretrese cijeli auto dal je ispravno, dal imaš gume upisane dal ovo ili ono.. kakve sve
ljudi aute voze do takvih da neznam kak opće tehnički naprave i onda nemaju po kome pa daj tomu.. perem auto
i gledam bengu, od 20 autiju 5 natoči ložu nutra i boli ih ona stvar.. Jedan policajac je išao u toliku krajnost da od toga
kaj na autu nije niš našel me je zval da me ide testirat na drogu.. pa prije bi imal 500€ nego 1g toga kod sebe a kamo u sebi.
sad su počeli sa izvanrednim tehničkim isto, bili u Karlovcu i zaustavljali svaki treci auto.. Dofuraju rampu, postave uz
naplatne i ajmo skidaj tablice.. nemaju više kud pa eto..