Ostalo > Svijet računala i mobitela
Dropanje FPS-a u igricama
eladio:
jaka je to grafa za taj proc, dobro je to gore objasnjeno.. sada bi to trebalo biti puno bolje..
jedino ne znam kakva je to biostar ploca, amd trenutno ima los izbor ploca od drugih dobavljaca.. da si uzeo neku asusicu ili gigabayticu , ide taj proc kao od sale preko 4,5ghz ..ovisno o hladjenju i puno vise :icon_biggrin:
TomoRI:
Ploča je bila best buy zbog 8+2 regulacije, sve ostale u tom cjenovnom rangu su imale 4+2. Trebao sam uzeti asrock pro 3 2.0 ali je ova ploča zbog toga prevagnula.
eladio:
ne znam bas jer ne vidim tocno koja je ploca.. a niti sam cuo nesto o njima u bilo kojem smislu..
cinjenica je da su mnoge msi i asrock ploce i sa 8.2 regulacijom (bilo to da imaju ili nemaju dublere) pokazale nestabilnosti, a i znale su izgoriti pri vecim OC..
budes probao pa ces vidjet.. sve u svemu taj proc ide na stock naponu ili cak i manjem na 4,4-4,6 ghz.. s obzirom na plocu ja nebi isao iznad 1,3V napona pa bi proba s time da vidim koliko ide ,a vjerujem da ces dobiti bas tu negdje oko 4,5ghz ..
pripazi na temperature, ne samo procesora nego i VRMova :icon_thumright:
a sam OC je djecja igra, jer imas otkljucan mnozitelj.. malo se poigras s naponom.. podesis jos neke sitnice da ne trotla i to je to :)
TomoRI:
Evo nekih temperatura i load-a iz BlackOps 3
CPU
-max load 97-100%
-max temp 32,4°C
GPU
-max load 64%
-max temp 60°C
RAM
-max load 82%
eladio:
slabo se iz toga moze nesto zakljuciti