Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup za vivacity 50!
Scooterist_#1:
--- Citat: alentje - 28 Studeni, 2015, 23:45:17 ---
--- Citat: ditek - 19 Studeni, 2015, 15:06:33 ---kvacilo ti netreba, dokazani recept za vivu da leti je neki auspuh, lc getriba, linearne polutke od wrc-a i naraku variomat.. ak nemozes nabavit naraku uzmi multivar :icon_thumright: po satu mora 90+ ic s tom kombinacijom :)
--- Kraj citata ---
Kod wrc-a fabricki dodje linearne polutke??
--- Kraj citata ---
Da kod wrc-a i x-racea! Provjereno! :icon_thumright:
alentje:
--- Citat: Scooterist_#1 - 29 Studeni, 2015, 01:14:43 ---
--- Citat: alentje - 28 Studeni, 2015, 23:45:17 ---
--- Citat: ditek - 19 Studeni, 2015, 15:06:33 ---kvacilo ti netreba, dokazani recept za vivu da leti je neki auspuh, lc getriba, linearne polutke od wrc-a i naraku variomat.. ak nemozes nabavit naraku uzmi multivar :icon_thumright: po satu mora 90+ ic s tom kombinacijom :)
--- Kraj citata ---
Kod wrc-a fabricki dodje linearne polutke??
--- Kraj citata ---
Da kod wrc-a i x-racea! Provjereno! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:o prvi put cujem.
skky:
Oprostite mi što nisam dugo odg. na temu, nemam baš vremena u zadnje vrijeme! Član >>>reklamiranje
Erestor:
Ako treba naraku vario javi se na pm malo je kotisten i tri puta jeftinije da mi ne stoji doma
Scooterist_#1:
--- Citat: skky - 05 Prosinac, 2015, 13:42:14 ---Oprostite mi što nisam dugo odg. na temu, nemam baš vremena u zadnje vrijeme! Član >>>reklamiranje<<< mi je nudio polutke i variomat samo tad nisam imao para za takve pothvate!
Zanima me kada bi stavio auspuh od SF2, jel bi što dobio na boljem ubrzavanju, imam orginal od vive i čini mi se da se skuter dosta guši?
--- Kraj citata ---
Nebi dobio nista!! Osim ako tvoj nije zastopan!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju