Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup za vivacity 50!
skky:
Pošto dolazi zima i višak slobodnog vremena htio bi malo pojačati svoju vivu!
Pa me zanima što bi trebao za početak uzeti, nebih stavljao kit, znaći samo novi variomat, kvačilo, auspuh i ostalo?
Za sad je na njemu samo getriba od speedfighta 2, ostalo je sve serijsko!
ditek:
kvacilo ti netreba, dokazani recept za vivu da leti je neki auspuh, lc getriba, linearne polutke od wrc-a i naraku variomat.. ak nemozes nabavit naraku uzmi multivar :icon_thumright: po satu mora 90+ ic s tom kombinacijom :)
skky:
Sad po satu ide 80 km/h, jedino što joj treba duže da postigne tu brzinu, frend mi ima speedfighta 2 i puno je brži u startu, isto ima sve serial, jedino što njegov ima 4 kw a moj 3kw!
U vezi kvačila, dali bi trebalo uz polutke zamjeniti centralni feder i feder kvačila, i ako da koje boje staviti federa?
ditek:
jaci je sf2 jer je vodeno hlađenje.. a da imas serijsku getribu bi ti njega napro na startu ;)
federe neke tvrđe npr malossi bijele ili slicne.. a za centralni feder nisam siguran koji ide u toj kombinaciji.. cekaj vece znalce da kazu detaljan setup.. scooterist#1 je na svojoj vivi imo tu kombinaciju i letila je :headbang:
alentje:
--- Citat: ditek - 19 Studeni, 2015, 15:06:33 ---kvacilo ti netreba, dokazani recept za vivu da leti je neki auspuh, lc getriba, linearne polutke od wrc-a i naraku variomat.. ak nemozes nabavit naraku uzmi multivar :icon_thumright: po satu mora 90+ ic s tom kombinacijom :)
--- Kraj citata ---
Kod wrc-a fabricki dodje linearne polutke??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju