Ostalo > Razne offtopic teme :)
Vase nezgode i padovi sa skutera/motora
Nyzvo:
Prvi put s frendovog baotiana prije cca 5g...bađeku nis, a ja sj#bo koljeno
Drugi put se zabio u stupic za parkiranje izbio ga iz betona i nastavio dalje nisam ni pao....meni nista malo koljeno natuko, spigo vilicu i popucale plastike
Treci put idem iz birca, izlazim izmedu autiju i pred punom terasom ja po gasu, digne mi prednji i zveknem, digo sam se prije neg kaj sam pao i po gasu dalje....zgrebo dvije plastike i to je to :)
avr freak:
sa skutera nikad osim kaj me prvi skuter prebacio dok sam vozio po zadnjem ali uspio sam se docekati na noge jer je bilo nekih 10-15 sa sat.. Jos i dns mi nije jasno zake nisam zgrabio zadnju kocnicu kao x puta prije..
Dok sam bio mladi sa Tomosa sam par puta zveknuo ali nista strasno osim velikih ogrebotina i polomljenog motora..
U pauzi od skutera sad jedno 2 godine vozio sam motocross, tu padove necu ni nabrajati ni zbrajati. Mogu samo reci isto tako da nije nikad nis puklo osim kaj sam se jako natukao svaki put. Zeznuto je kad si sam negdje u polju i dogodi se sranje.. nisam se mogao pomaknuti, ni doci do zraka a niti doci do mobitela.. Smraci ti se od same pomisli.. Nikad ne na vožnju sam sa takvim motorom, unatoc max opremi! Na stazi vas ima pa si pomognete..
Pamet u glavu i vozi, svakome se desi ako je suđeno. X puta sam prosao da nista nije bilo a da je bilo zavrsilo bi gdro..
Bas zadnja voznja na posao ovo ljeto. Uredno stajem gospodinu na zebri a on se od jednom pocne derati pazi, pazi, pazi!!! Dok je moj mozak preradil tu info kaj se dogada covjek iza mene a autu golf 4 se trdo nateral i stal 30cm od moje zadnje gume, smic takav da su mi se zile povile. Mogao me ubiti...
Imam takvih primjera puno ali u globalu evo na cesti do sad nis, hvala Bogu.
P.S. ruku i prst sam strgao na nogometu, kao i meniskus i ligamente, jos se gegam i ništa me ne muči. ;D
aragonY:
Samo jednom i to prosle godine mjesec prije nego cu prodati batinu bio ljut i po gasu nizbrdo. Bilo je to predvecer, batina kvalitet, u dnu nizbrdice ima blaga krivina ulijevo, sjecam se samo da sam vidio svjetla na 40m ispred sebe, lik je presao na moju stranu, zadnju kocnicu sam uspio stisnuti skroz do rucke ali valja stati sa 70kmh. I prednjom sam kocio ne bi li uspio stati prije krivine ali samo sam pogorsao stvar jer onda nisam smio skrenuti jer bi samo odletio motor ispod mene. Zadnje cega se sjecam jest da mi je prednji tocak bio na ivici kanala i onda mrak, ne znam gdje sam. Otvaram oci gledam iza sebe motor stoji u kanalu, ja pola na asfaltu pola u kanalu, ogrebotine na laktu, na koljenu, na boku, ali krvi nigdje haha. Dignem se nekako, na motoru radi lijevi zmigavac i nekim cudom se i ugasio :laughing3: citava lijeva strana je prljava od zemlje i trave a onda pocinjem osjecati bolove i one ogrebotine. Dignem motor izvucem ga iz kanala, nigdje zive duse. Upalim batinu i odem do obliznjeg izvorista, operem malo sebe malo njega ;D i idemo kuci komarci me pojeli i sve me boli. Dolazim kuci, ostavim motor u garazu, stari pije pivu za stolom ispred kuce, drzim kacigu u ruci u visini koljena da se ne vidi onaj prljavi sorc i ogrebotine po lijevoj strani, uletim u kucu pa previjaj rane. Mama me provalila, stariša nikad saznao nije :toothy10:
Sutradan sam pregledao motor, vjerovali ili ne, samo je dvije parnice zadobio skoro neprimjetne.
Dino-X race:
Vozim skutere od 2007., nikad nisam pao ;-)
Poslano sa mog D5103 koristeći Tapatalk
suni:
Prvi put sam pao prije god dana sa frendovog skutera
Slagali ga kod njega i isli vidis kaj sko slozili sva sreca pa nije imo plastike i taman vani kisa pocela, a tad nisam imo previse iskustva i znate kak ide brembo kocnica na neosu za razliku kd one na runneru blokira brzo i zablokiro prednji kota i sam mi se volan okrenuo i bum na pod a ja u papucama vozio haha al eto ja par ogrebotina skuteru nista
Drugi pad mi je bio na runneru sa suhiem i anabelasom znaci vozili smo se oko 2 ujutro mislim da je bilo puklo nas je i sad gore sve super vracamo se dole i na 1/3 puta izade auto iz sumice pitam se kaj su radili hehe i idem ja njih prestic i onaj poznati zavoj koji krene blago zavrsi ostro e ispred njega na sredini je bila hrpa sodra bas ono kamenja ne sodra i ja se scimo i izravno runnera i po zadnjoj i lagano prednjoj i sam gledam ograda mi se priblizava nemrrm skrenut zato kaj cu past i reko sebi bolje da padnem neg da izletim kroz ogradu i poceo skretat i bum pao meni nista al bas nista a runnera pukla jedna plastika i auspuh je udario u onu zastitnu ogradu pa mi je puko par tj. poslje to je sve za sad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju