Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vase nezgode i padovi sa skutera/motora

<< < (7/8) > >>

ValentinoD:
Malo je stara tema ali vozim se lagano 40kmh jednom rukom i naletim na saht,samo mi je izbilo volan iz ruke..motor desna strana izgrebana a meni ruka,noga i pukli ligamenti u kolinu.

tdj595:
Pa jesi prijavio nekome to? Meni je prijatelj na autu sj#bo felgu na onako lose zatvoren saht i dobio je odstetu od grada...

Ako placas za odrzavanje cesta svake godine na registraciji i svakoj litri goriva, onda je ok da sahtovi na cesti nisu po 4-5 cm nizi, otklopljeni i slicno... da se meni to dogodilo zvao bi policiju odma da zapisnik naprave.

ValentinoD:
Ma nisam nista,dobija bi mozda 2000kn a vuka bi se po sudovima 2 godine.

tdj595:
A gledaj treba prijavit svakako inace se nikad nece popravit takve stvari pa ce netko glavu izgubit.
A i ja osobno bi bogami naplatio to makar se morao 10 godina vuc po sudovima, svaku kunu bi izvuko koju mogu jer mi se gade takve stvari, koliko se para dava ovoj drzavo, eto konkretno dajes samo za ceste godisnje masu para koje na kraju uopce ne zavrse gdje trebaju... ide mi to na k**ra*

Tihich:
Razumijem te da ti se nije dalo sa rogatima bost ali s druge strane em što si oštetio skuter em si imao fizičku ozljedu koja nije mala a može ti imati posljedice na radnu sposobnost a to nije mala stvar.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju