Općenito > Propisi
Prodaja motora
giannelli:
a heboo maaaaajkuu, nebi da je forum drzavna ustanova. st anjih nisi pitaa.
triba ti ugovor sa vlasnikom u knjizici. i onda kad nadjes kupca. s njima napravis opet ugovor ali s tvojim imenom kao prodavatelj. i onda taj novi vlasnik treba imat 2 kupoprodajna ugovora originala koja oba moraju biti ovjereni u poreznoj. i s tim moze i prijavit na sebe i uzet regu. novu knjizicu s tvojim imenom dobivas samo uz novu tablicu.
ljubo46:
Cek jel se tu radi o motoru ili skuteru? ::)
FiĆo123:
Skuter 50 kubika zaboravio sam napisat, nisam isao u poreznu ni nista kad mi je receno da ne trebam
stipe:
--- Citat: STAGE 6 - 08 Studeni, 2015, 17:31:46 ---Ako je motor od 50 cc bez ikakvog problema mozes napravit taj novi ugovoe sa svog imena i na drugo radio sam to i nema problema , jedino ako je motor od vise cc onda je trebalo platit porez pa prebacit !
--- Kraj citata ---
ovo ti je jedini pravi odgovor...
TI napravi kupoprodajni sa novim vlasnikom, daj mu kupoprodajni tvoj sa prvim vlasnikom i to je to...
porez se ne placa za 50ccm
teta u MUP-u mora imati vezu od starog vlasnika - kupoprdajni sa tobom - kupoprdajni tvoj sa novim vlasnikom...
Ivan46:
ja sam imao skuter 50kubika,isto neregistriran,isto mi nije pisalo moje ime u knjizici vozila niti u prometnoj,imao sam samo kupoprodajni ugovor,kao i ti,potpuno ista situacija.
kada nades kupca za motor,odete samo kod javnog biljeznika i prepises motor bez problema.
stipe,ti je sve lijepo objasnio. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju