Općenito > Propisi

Prodaja motora

<< < (3/4) > >>

montis:
Je istina je da se netreba plaćati porez za motore do 50 kubika ali na nismo u državi kojoj jesmo gdje se nezna tko pije a tko plaća. Jer u nekim poreznim uredima se mora plaćati porez i za 50 a u nekima nemora tako da je najbolje otići i pitati u poreznu upravu

FiĆo123:
U redu decki hvala puno

giannelli:

--- Citat: stipe - 09 Studeni, 2015, 09:12:49 ---
--- Citat: STAGE 6 - 08 Studeni, 2015, 17:31:46 ---Ako je motor od 50 cc bez ikakvog problema mozes napravit taj novi ugovoe sa svog imena i na drugo radio sam to i nema problema , jedino ako je motor od vise cc onda je trebalo platit porez pa prebacit !

--- Kraj citata ---

ovo ti je jedini pravi odgovor...

TI napravi kupoprodajni sa novim vlasnikom, daj mu kupoprodajni tvoj sa prvim vlasnikom i to je to...

porez se ne placa za 50ccm

teta u MUP-u mora imati vezu od starog vlasnika - kupoprdajni sa tobom - kupoprdajni tvoj sa novim vlasnikom...

--- Kraj citata ---

iako se ne placa porez na 50 kubika, potrebno je otici u poreznu upravu i ovjeriti ugovor, dobit ce na pismeno da je osloboden placanja pdva.

stipe:
Tu u zadru ne traze ni to... samo kupoprodajni...

FiĆo123:
Znaci mogu napraviti novi ugovor sa kupcem, dati mu moj stari ugovor sa prijasnjim vlasnikom i nebi trebalo biti problema? Motor je odjavljen i u knjizici i prometnoj je upisan stari vlasnik sa kojim ja imam kupoprodajni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju