Pitanje za Valtera..kakvu ti to skodu vozis da se 35000 razradivala i kakvu blokadu je imala tj kako si je maknuo..hvala i pozdrav
Normalnu. Većina ljudi ne osjeti nikakav manjak snage jer su Škodu kupili nakon starog i slabijeg auta. Ja sam usporedo vozio i Mazdu koja je na papiru bila slabiji auto ali je okretni moment bio niže pa je slika izgledala puno bolje i dojam je bio da je je jača. Nekoliko jednostavnih testova je pokazalo kako ne umišljam.
Na svakih 5000 km je sama od sebe postala bolja i bolja. I to baš na 5000 km a ne da je vremenom bila bolja. Dakle, elektronika je određivala režim rada. Nisam ništa napravio. Sama je to odradila. Sada je to sasvim pristojan auto kojeg je gušt voziti u onim rijetkim trenucima kada sam sam u njoj i na dobroj cesti.
Znam da je to stvar koju većina neće osjetiti, ali ja imam to prokletstvo da svašta vidim na vozilu. Recimo, skretanje u desno. Radije bi da nemam tu moć osjeta. Vozio bi Alfu i bilo bi mi super.
A da se vratim na motor u naslovu. Zanima me udobnost tog MT-07. Lijep je, valjda ima i ponešto snage, ali udobnost mi je presudna kod toga, kao i ciklistika.