Općenito > Propisi
Oduzimanje prednosti/ odsteta
MarinM:
Hvala balki tako sam i mislio. 70% cega? Ne razumijem ja odokativnu vrijednost, na njuskalu ih ima npr od 1300 do 2000i nes eura. za dusevne boli se kao mogu zaliti da imam nocne more bla bla?
miha12357:
Sve to stoji ali kolko ja znam kazna prije stjecanja prava upravljanja vozilom iznosi od 5000-15000 kn tj oko 8 hiljada i kazna za upravljanje s tehnickim neispravnim vozilom isto od 5-15 hiljada...
Kolko ja znam imas pravo trazit odstetu i dobit ces ali dal ce ti to pokrit kaznu od ovog dvoje cist sumnjam...ako nije bilo hitne i policije i ako nije napisano u izvjescu od navedenih da ti nisi kriv onda ces dobit pare...ali ako nije ni jedna os tih sluzbi izasla...onda ides na sud i tvoja rijec protiv njegove...a to je jako tesko...
Ili jednostavnije nazovi covjeka reci mu da ces ga tuzit nek ti popravi motor i amen...
MarinM:
Stvar je u tome sta smo rekli svako na svoju stranu i okej.. ali lik me sad zove svaki dan 3 puta da mu popravim auto e pa jbg... Ic cemo na policiju ali se raspitujem posto za kazne znam da cu dobiti,da izvucem sto vise. E i jos jedno pitanje. Imam vozacku za 50cc se to gleda kao da nemam kategoriju ( 2000kn kazne) ili kao da nemam nista tj 5-15k?
miha12357:
Kao da nemas nista...najbolje nađi nekog ko ima a1 i dog se s njime...msm ko je pacjent na svoj nacin...koji zna muljat...da ga je strah da nemoze spavat da mu je to stalno u glavi...a vjerujem da mozes...i onda ga oderi ko majmuna...pa makar i pol odstete dao za kaznu...njega ce njegovo osiguranje teretit a tebe tj toga s a1 kategorijom isplatit...kazes da si krenuo na tehnicki i da se to dogodilo..
SF2 Freak:
Iz isjustva kažem ja nisam bio bez vozaćke ali bio sam bez rege i ostaloga.
Žena mi oduzela prednost ja sam završio u bolnici , došla murija do mojeg kreveta i rekla da pušem da vide jasam li bio nacugan. I to je sve pitao sam iz kreveta tko je kriv rekli su ona + ja još bedast pitam a rega jer išao sam na tehnički i rekli su da nema veze ona je kriva i gotovo.
Dobio 3000 za pežu i 10000 za sebe i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju