Tehnički kutak > Styling skutera

Farbanje koliko čega?

<< < (2/6) > >>

Matija97:
Mnogi imaju alat doma ali nemaju prakse i to je najveci problem..  :icon_thumright:

steeef:
jos je veci problem prasina koja pada po plastikama kad se boja susi..
imam i ja kaj treba pa si pospricam primer i sprickit,ostalo necu ni probat..

bolje platit i imat kak spada nego sfusarit i vozit nakaradu

memphis:
Ako nisi nikad lakirao ni nemoj se igrati ne isplati ti se ih bezveze sfusariti ajde ljepo napravi kao ja pripremi ih sve do farbanja znaci baci sam sprickit, a poslje odnesi lakeru da farba u komori.

Matija97:
Lakiro sam dosta toga bez komore,u garazi,i da,uvijek ima prasine ali pobrusis nakon par dana kad se osusi bezbojni kak treba s recimo 2000 na vodu i ispoliras..Ako nisi picajzla i oces si ustedit jedno 100-150€(ukoliko nemas materijal doma,ako imas i vise)..Na bijelom ili tak nekoj boji se ta prasina dost vidi ali ako je neka perlasta boja jos u pitanju najcesce ni ne primjetis osim ako ides povecalom po plastikama  ;D

memphis:
Iskreno bis sada dao plastike od svoga skutera nekom tko nije nikad farbao da ti prebrusi plastike vodobrusnim i ispolira, na sta ce to licit vjerovatno ce probit rubove sa polirkom ili vodobrusnim,  a jos sve to spolirati da se ne vide tragovi vodobusnog ili hologrami od polirke :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju