Tehnički kutak > Styling skutera

Farbanje koliko čega?

<< < (3/6) > >>

Matija97:
Uopce nisam rekao da to preporucam nekome ko nije nikad drzao polirku u ruci i slicno vec da nekad nije potrebno neke stvari nosit u komoru lakirat..I da,sad bi i ja iznajmio komoru ili platio nekom da mi zalije bezbojni ali do sad sam sve lakirao kako sam vec rekao doma i ukoliko ne gledas sa 20cm skuter neces ni skuzit prasinu  :icon_thumright:

Danijel4x4:
Stari, ne daj se obeshrabrit...ako imas volju i dobar alat (trebat ce ti i puuuunnooo vjezbe) samo peglaj i uci se...nakon nekog vremena mozes imat SKORO vrhunske rezultate cak i bez komore

Evo par sitnica od ove godine, koje su mi bile na mobu...:

deni-scott:
Budem ja to dao liku koji zna farbat,ali trebaju mi informacije sto sve trebam kupiti jer postoje 2k i 1k,kojom bojom je lakse farbat akril metalik?Kkavi utvrdivaci idu u 2k

Danijel4x4:
Ak sam dobro shvatil, zelis pofarbat samo one dvije plastike ispod sica¿ Trebas cca deci filera (spric kita), primer ne trebas ak ides s filerom, boja obavezno 2k akril iliti nitro baza (metalic) i onda bezbojni, opet 2k, da ne uzmes u spreju slucajno....sve u svemu pol deci farbe dosta majstoru, deci ak se bus sam ucil  :toothy9:

Matija97:
Ne razumijem zasto to jednostavno ne pitas osobu koja ce ti lakirat.Ne rade svi npr s vodenom bazom vec nitro ili obrnuto,ne rade svi sa 2k lakovima i slicno..Pitas fino covjeka ili mu jednostavno kazes odi kupi tocno sta trebas,donese ti racun das mu novce i tjt  :icon_thumright: Ili jednostavno kazes da uracuna materijal u cijenu svega i tjt  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju