Općenito > Generalno o skuterima
Vxr ili sp 180?
avr freak:
SPa češ jako teško nači dobroga, to je stvarno umjetnost i još kad uzmeš da je zadnja god modela bila 2003 tak da to ti več puno govori..
ostalo su ti dečki napisali.. u krajnjem slučaju ako kupiš ova dva dobra te isto izađe pogledom na potrošnju, servise i sve ostalo
kaj treba i bude trebalo kroz tvoju kilometražu. Opet može biti da nečeš ništa morati dirati i sp će puno više trošiti ali zato i ići bolje ;D
Corector:
Za ovo sto si napisao VXR
MarinM:
Prijatelj ima vxra na kojem sam ja vise nego on :laughing7: valjda samo remen gume i rolice mijenja.. prosli smo sa njim preko 20 000 u god dana,sve zuji zvecka klepece na sve strane ali vxr pali kad oces i dovede te di oces. Moj glas ide vxru to jednostavno nezeli krepat koliko god se trudis :hello: a nije da neide..
SkejterKlido:
Stvar je u tome da tu u zadru di sam ja svaki sp je unisten do maksimale svi suskaju nemilosrdno a prodaju ih po 1000€ a znam da mi jos ohoho para treba za to rjesit da bude tip top(i to ako imam srece pa ih mogu prepisat)...cak iznimkama
A za vxra slicna stvar nisu rasuskani ali vidim da ljudi s njima stvarno svasta rade kolju ih na sve moguce nacine i traze isto previse para..a trenutni problem mi je prevoz ako bi od nekud drugdje uzimao
Zato i pitam za mieljenje
Vozio sam oba i dopadaju mi se vise nekako sp,svi ga hvale blablabla a neki isto tako i za vxra pa neznam ni sam vise :dontknow:
MarinM:
Ako ti se slaze imam ti ja vxra za utopit rastavljenog za neku sicu cemo se dog :binkybaby: 209 btw :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju