Općenito > Generalno o skuterima
Vxr ili sp 180?
SkejterKlido:
Dakle ovako planiram prodat 50tku i dvoumim se izmedu ova 2 skutera ili mozda cak izmedu vx-a...uglavnom skuter bi mi bio za svaki dan pa cak i za duze relacije oko cca100km voznje u komadu i tako to...htio ni cut vase misljenje koji bi bio bolji za to sto bi ga koristio?
Rox-Rab:
Sp ide bolje ali ja bi uzeo VXR-a, ipak je 4t
steeef:
sa oba moreš vozit svaki dan i na dulje..pod uvjetom da uzmeš oba sa zdravim mašinama..
4t je ekonomičniji ali su dijelovi skuplji..od remena nadalje..
s tim da kad na sp radilica dobije luft,zamjeniš ležajeve i teraš dalje,kad na vxru dobije luft e onda imaš problem jer se ležajevi na njemu nemru mjenjat nego kompletan blok..
sve je stvar kak su prije održavani i kolko se pazilo na tih par sitnica koje puno znače..
moj dragster nije serijski pa sam bez problema vozil rute po 250 km..
dk7 je sa svojim sr 172 nabuđenim išel i na more..
vxa ti se neisplati uzimat
Grale:
--- Citat: steeef - 29 Listopad, 2015, 12:36:42 ---sa oba moreš vozit svaki dan i na dulje..pod uvjetom da uzmeš oba sa zdravim mašinama..
s tim da kad na sp radilica dobije luft,zamjeniš ležajeve i teraš dalje,kad na vxru dobije luft e onda imaš problem jer se ležajevi na njemu nemru mjenjat nego kompletan blok..
sve je stvar kak su prije održavani i kolko se pazilo na tih par sitnica koje puno znače..
--- Kraj citata ---
Da, al dok na vxr-u odu ležaji, na sp-u zamjeniš 4 kompleta ležaja i dvije radilice :icon_biggrin:
steeef:
--- Citat: Grale - 29 Listopad, 2015, 12:46:12 ---
--- Citat: steeef - 29 Listopad, 2015, 12:36:42 ---sa oba moreš vozit svaki dan i na dulje..pod uvjetom da uzmeš oba sa zdravim mašinama..
--- Kraj citata ---
Da, al dok na vxr-u odu ležaji, na sp-u zamjeniš 4 kompleta ležaja i dvije radilice :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
to je relativna stvar i ovisi o održavanju..onaj blok od vxa kaj imam doma ima jeben luft na radilici a nema ni 30 000km..odlazi to češće nego se piše po forumu..
a 4 seta ležajeva i 2 radilice na kraju ispadnu jeftinije nego blok i radilica za 4t :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju