Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zvucna i pojacalo za slusalice
dabar_solta:
--- Citat: eladio - 28 Listopad, 2015, 23:35:08 ---.....
PS
kako komentirate pozlacene tos kabele ? :toothy9:
--- Kraj citata ---
e tocno to ,ma vrh :toothy9: :toothy10: :laughing9: :laughing11:
baza mi je s tim pozlacenim usbovima , ne fali nista obicnim analognim nepozlacenim a kamoli usb i to shield pozlate .
a s druge strane ovamo na +5v ima 200mV 20khz šuma i to nikome ne smeta :headbang:
Tomi_ZG:
--- Citat: dabar_solta - 28 Listopad, 2015, 22:26:27 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 28 Listopad, 2015, 20:52:03 ---Velim obiđi dućane nek ti spoje kaj imaju,jedino obrati pažnju jel ti dobro svira il ne,drugo je nebitno i ne nasjedaj na best buy fore,najbolje za te novce i sl.,to su izmišljotine za naivce
--- Kraj citata ---
ocekiva san da ces imat bar neko tranzistorsko pojacalo u cistoj A klasi , a te LM3886 imam i ja u par svojih pojacala i iako sviraju dobro (naravno sa predimenzioniranim trafom + regulacija sa LT1083 i bez dc serva lipo sviraju, 20 000 uf po cipu ,65w na 4oma), nemogu se usporedjivat s klasicnim tranzistorskim. bar sta se mjerenja tiće. a za 1000 dolara su mogli bar ubacit regulaciju i malo veci trafo ,da san to kupia osjeca bi se da su me zakinili za nekih 700 dolara mozda i vise al ja san naivac ;D . zvucnici mi se pare bas vrhunski a u cdplayere se ne diran .
sta san isa rec, triba zaobilazit takve ducane u sirokom luku jer ce ti sigurno uvalit nesto sta ti ne triba . dac odvojen od pojacala za sluse u ovome slucaju, mozda i nekakav pozlaceni usb kabel jer 0 i 1 gube na kvaliteti dok prolaze kroz bakar :headbang:
--- Kraj citata ---
Jbg i ja bi se osjećao zakinuto da sam kupio beverly 500 za koji se može kupit odličan polovan motor,a ne tešku kravu koja se piga u jačim zavojima i kojeg na semaforu do 100 namaže lagano dirnuti sp180.
Vidim ti si jedan od onih internetskih "stručnjaka" koji svakom uređaju nađe manu,u svemu je jadan zakinut prilikom kupnje i niš mu ne valja jer je sve velika zavjera,pljuje po svemu kaj drugi imaju,a doma sluša muziku na mikrovalnoj pećnici.
Ko je rekao da su moji zvučnici vrhunsk(ja ne) pošto tebi tak ne djeluju,znaš li ti koliko vrhunski uređaji uopće koštaju?
I ne znam od kud si iskopao ovih 1000 dolara,kad sam kupovao pojačalo je bilo 5250kn,cd plajer isto toliko,zvučnici 3800kn + još stalci i pribor.
I sve kaj sam kupio sam isprobao na par dana doma da vidim jel mi paše,bilo je i drugih stvari na probi koje sam vratio,tak sam radio i sa svim komponentama i zvučnicima prije ovih osim na početku dok sam bio zelen pa sam kupio na pamet ajmo reć.
A ti i dalje zaobilazi takve dućane da ti nedaj bog ne bi nekaj uvalili kak veliš,pa kupuj komponente kod babe na placu kaj poriluk prodaje.
dabar_solta:
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Listopad, 2015, 08:35:26 ---
....
--- Kraj citata ---
kupujem djelove direkt od proizvodjaca, kazes texas instruments su baba na placu? :toothy10:
e da nisan nigdi reka da nevalja to šta ti imas , samo da se da to složit , isto ako ne i bolje za 25% od te tvoje cjene koju precesto spominjes jer mislis da je koliko para toliko muzike ali nazalost nije.
ko je reka da nevaljaju zvucnici ? i kakve teorije zavjere sad. strućnjak nisan ni blizu ,da san strućnjak nebi koristija ove cipove u svojim pojacalima.
sve u svemu nisi preporucija nikakvo konkretno rjesenje za spojit navedene sluse u komp.
Tomi_ZG:
U ovom sportu upravo i je koliko para toliko muzike(mada uvijek ima iznimaka) al pusti sad DIY jer se u to puno ljudi(uključujući i mene) ne razumije odnosno nema znanja to složit,da se daju čuda napravit ko zna,daju se.
A za zvučnu se neću petljat nije moje područje.
Pulss:
Sta mislite o ovom ?
http://www.njuskalo.hr/zvucne-kartice/creative-sound-blaster-audigy-4-pro-opremom-oglas-13699066
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju