Tehnički kutak > Styling skutera
runner
Macak sf:
--- Citat: maslina - 21 Listopad, 2015, 17:23:54 ---Ajmo ljudi,tko ce bit srodna dusa i pomoc mi da napravim najj#bozovnijeg (sry na izrazavanju) runnera u dalmaciji?!
Za pocetak,hocu nabavit alu podnice,nasa san za 270 kn,ima li to di sta jeftinije? puno mi je dat 270 za ta dva mala komada metala,za kratko,dugo svitlo staviti plave xenon il koja god marka il naziv vec se to zove(moguce?),neki povoljni kromirani retrovizor?sad,celer,nasa san neki brutalno dobar celer,al je 300 dolara,oni koso,skupo,tko ce to uzimati,ajmo,prijedlozi,linkovi,cijene,svaka pomoc i ideja dobrodosla,ljubim vas mastovite! :help: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Da bi imo najj....... runnera sto se tice stylinga zaboljela bi te glava od cifre koju bi trebao uloziti da to izgleda ono strava a mozda je tebi ono alupodnice,retraci,underteil,nosac tablice,cukica strava a tih par dijelova moze se uklopiti u cifru sa kojom raspolazes iako to nije ni n od najj#.....
anabellas:
--- Citat: maslina - 21 Listopad, 2015, 17:23:54 ---Ajmo ljudi,tko ce bit srodna dusa i pomoc mi da napravim najj#bozovnijeg (sry na izrazavanju) runnera u dalmaciji?!
Za pocetak,hocu nabavit alu podnice,nasa san za 270 kn,ima li to di sta jeftinije? puno mi je dat 270 za ta dva mala komada metala,za kratko,dugo svitlo staviti plave xenon il koja god marka il naziv vec se to zove(moguce?),neki povoljni kromirani retrovizor?sad,celer,nasa san neki brutalno dobar celer,al je 300 dolara,oni koso,skupo,tko ce to uzimati,ajmo,prijedlozi,linkovi,cijene,svaka pomoc i ideja dobrodosla,ljubim vas mastovite! :help: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Oces ti u manekene il čunere :icon_biggrin:
najeftinija opcija za imat najljepseg runnera u dalmaciji je da sve ostale runere u dalmaciji sabotiras
Tomi_ZG:
Kaj se tiče runnera
-alu podnice = selo
-kromirani retrovizori = selo
-plavi ksenon = selo
Seljo tuning uglavnom,još fali led traka da bude totalni cirkus,samo će ti se ljudi smijat
zrakoplovac:
Tomi, ti si samo ljubomoran kaj bi runner bil ljepsi nego tvoj :zubo:
Sent from my iPhone using Tapatalk
JosipMarijanovic:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Listopad, 2015, 10:10:25 ---Kaj se tiče runnera
-alu podnice = selo
-kromirani retrovizori = selo
-plavi ksenon = selo
Seljo tuning uglavnom,još fali led traka da bude totalni cirkus,samo će ti se ljudi smijat
--- Kraj citata ---
plavi ksenon=mrtav akumulator
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju