Tehnički kutak > Styling skutera
runner
maslina:
Ajmo ljudi,tko ce bit srodna dusa i pomoc mi da napravim najj#bozovnijeg (sry na izrazavanju) runnera u dalmaciji?!
Za pocetak,hocu nabavit alu podnice,nasa san za 270 kn,ima li to di sta jeftinije? puno mi je dat 270 za ta dva mala komada metala,za kratko,dugo svitlo staviti plave xenon il koja god marka il naziv vec se to zove(moguce?),neki povoljni kromirani retrovizor?sad,celer,nasa san neki brutalno dobar celer,al je 300 dolara,oni koso,skupo,tko ce to uzimati,ajmo,prijedlozi,linkovi,cijene,svaka pomoc i ideja dobrodosla,ljubim vas mastovite! :help: :toothy9:
JosipMarijanovic:
--- Citat: maslina - 21 Listopad, 2015, 17:23:54 ---Ajmo ljudi,tko ce bit srodna dusa i pomoc mi da napravim najj#bozovnijeg (sry na izrazavanju) runnera u dalmaciji?!
Za pocetak,hocu nabavit alu podnice,nasa san za 270 kn,ima li to di sta jeftinije? puno mi je dat 270 za ta dva mala komada metala,za kratko,dugo svitlo staviti plave xenon il koja god marka il naziv vec se to zove(moguce?),neki povoljni kromirani retrovizor?sad,celer,nasa san neki brutalno dobar celer,al je 300 dolara,oni koso,skupo,tko ce to uzimati,ajmo,prijedlozi,linkovi,cijene,svaka pomoc i ideja dobrodosla,ljubim vas mastovite! :help: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Kaj bi ti bez novaca tuning? Zaboravi odma i xenon na 50 kubika. To kaj love imas, toci i vozi se.
maslina:
styling,styling,ne tuning,ne zanimaju me performanse,mogu pod blokadom vozit sto me se tice,nek to izgleda ono strava,nije mi problem dati do 2500 kn,al cilj je sto vise toga nabavit do tih 2500 kn hehe
ne xenon,onda led?
maslina:
itko ista?undertail da netko zna? nosac tablica sta ide kod dekla kad je undertail tu?
avr freak:
sa 2500kn mozeš kupiti pravu drag volan, neki sat koje ide na njega, podnice i polakirati ga u neku brutalnu boju i to AKO će ti ispasti u toj cifri bude dobro. Samo lagano to zaboravi ako nemaš cifre i dobra primanja...
Bolje da si kupiš spuh neki i multivar pa se voziš kao čovjek :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju