Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 SP - Yasuni R

<< < (12/17) > >>

ichko:
Antares, jesi li testirao krajnju brzinu po ravnom,pod normalnim vremenskim uslovima...koji su rezultati.....

Antares:
išao sam danas po autoputu prema samoboru i max što je išlo je 92kmh @ 9800rpm. Neznam dal bi išlo išta brže da ne puše tolko, al krajnja je tu negdje...

Ubrzanje je vruhunsko do negdje 80kmh i onda lagano pada

ichko:
Pa jeli moguce da neams vecu krajnju brzinu,mom prijatelju runner 2008 godiste nista nije radjeno samo skinute blokade,i ide 86-87 po ravnom,po satu...
Moguce zbog vjetra da je isao sporije,sigurno moze brze,i kad su vec obrtaju bili 10600 na pocetku a sad 9800,sigurno su jos malo vise mogli ici makar na 10000...

Koje je godiste tvog runner,moze li biti da iamju razlike u masinama medju godistima

SlowRider:

--- Citat: ichko - 27 Rujan, 2008, 20:18:06 ---Pa jeli moguce da neams vecu krajnju brzinu,mom prijatelju runner 2008 godiste nista nije radjeno samo skinute blokade,i ide 86-87 po ravnom,po satu...
Moguce zbog vjetra da je isao sporije,sigurno moze brze,i kad su vec obrtaju bili 10600 na pocetku a sad 9800,sigurno su jos malo vise mogli ici makar na 10000...

Koje je godiste tvog runner,moze li biti da iamju razlike u masinama medju godistima

--- Kraj citata ---

Ako taj runner ide 92km/h onda je to odlicna brzina.

Antares:
Moj je isto 2008. godište i siguran sam da sam dobro razradio mašinu jer sam prvih 1000km 99% vremena okretaje držao na ispod 7000 i max brzinu oko 42kmh.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju