Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 SP - Yasuni R

<< < (11/17) > >>

vasso123:
Opet kazem,ako je frendu iso skuter sa Technigasom,imao je super start,onda bi tebi trebao i sa Yasunijem...

SlowRider:

--- Citat: vasso123 - 26 Rujan, 2008, 22:09:36 ---Opet kazem,ako je frendu iso skuter sa Technigasom,imao je super start,onda bi tebi trebao i sa Yasunijem...

--- Kraj citata ---

Ako je technigas, recimo ovaj novi model rs 2 kvalitetniji od ZX-a, onda stvarno ne vidim razlog da taj spuh puca na nosacima i sl.

Antares:

--- Citat: vasso123 - 26 Rujan, 2008, 22:09:36 ---Opet kazem,ako je frendu iso skuter sa Technigasom,imao je super start,onda bi tebi trebao i sa Yasunijem...

--- Kraj citata ---

Kolko sam skuzio on je imao dosta lagane rolice (4.8g), a alfa kaže da bi trebale ići teže rolice nego što imam sad... te 2 činjenice su suprotne :)

cvele60:

--- Citat: SlowRider - 26 Rujan, 2008, 22:26:56 ---

--- Kraj citata ---

Ako je technigas, recimo ovaj novi model rs 2 kvalitetniji od ZX-a, onda stvarno ne vidim razlog da taj spuh puca na nosacima i sl.

--- Kraj citata ---
Ako kod mene next r stoji ko zakovan vec godinu i po[a rs 2 je sigurno dosta kvalitetniji] nema razloga za brigu.Sve
je stvar dobre montaze,bez natezanja na nosacima :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Antares - 26 Rujan, 2008, 22:50:06 ---

--- Kraj citata ---

Kolko sam skuzio on je imao dosta lagane rolice (4.8g), a alfa kaže da bi trebale ići teže rolice nego što imam sad... te 2 činjenice su suprotne :)

--- Kraj citata ---

Multivar2000 u pravilu "trazi" teze rolice od serijskog variomata, tako da je (odprilike) u serijskom 4.8g isto kao i 6g u Multivaru2000.
Kako nema pravila (barem ne preciznog), pola grama gore/dole je u granicama tolerancije.
To je cisti dokaz da nema univerzalnog odgovora na pitanje "koje rolice trebam staviti?"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju