Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 SP - Yasuni R

<< < (9/17) > >>

SlowRider:
Znaci nemojte vise kupovati ZX, predjite na R.

Antares:
neznam jer nisam imao ZX, ali vidi se da yasuni-u fali 70ccm, ali ja ionako to mislim staviti jednog dana (sad sam baš inspiriran i htio bi što prije stavit, al muči me garancija ipak malo)

3alfa3:

--- Citat: Antares - 26 Rujan, 2008, 12:45:49 ---preko haca sam kupio
primjetio sam jednu stvar jučer, a to je da nakon par vožnji po nekih 20tak min. dotaknem auspuh prstom i mogu držat prst čak par sekundi na njemu dok na serijskom bi se opekao odma... ugl čini mi se da se ne zagrijava toliko jako
Inače auspuh sam isao dotaknut da se malo ugrijem :D haha

--- Kraj citata ---

Ovaj ima tanke stjenke i protocan je (suplu iznutra) pa brzo izmjenjuje temperaturu. Ali ne brini, kod grane je on na 650C ako je karb dobro postelan.
Serijski spuh ima katalizator koji ima dosta keramike u sebi, a i nije toliko protocan pa je temperatura jako visoka. Katalizator inace radi na temperaturama oko 600C, a nerijetko i do 800C bude zagrijan. Obzirom na visetruko vecu masu i upotrebljene materijale, nije cudo da je razlika velika u temperaturama.

SlowRider:

--- Citat: Antares - 26 Rujan, 2008, 15:10:18 ---neznam jer nisam imao ZX, ali vidi se da yasuni-u fali 70ccm, ali ja ionako to mislim staviti jednog dana (sad sam baš inspiriran i htio bi što prije stavit, al muči me garancija ipak malo)

--- Kraj citata ---

Kladim se da ce ici gore replica.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 26 Rujan, 2008, 15:10:18 ---neznam jer nisam imao ZX, ali vidi se da yasuni-u fali 70ccm
--- Kraj citata ---

I na 70ccm bi do 7000 okr imao manje nage nego na serijali. Tako je to i kod rezo spuhova bas za 50ccm.
To je tako zbog spuha koji svoju snagu daje tek od tih okretaja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju