Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 50 SP - Yasuni R
Antares:
Alfa imao si pravo sto se tice kevlara. Okretaji su pali do nekih 200tinjak rpm-a u normalnoj vožnji, al kad ga potegnem do kraja ide on i dalje do otp. 10500...
Inače ako nekoga zanima nešto o setup-u, krajnjoj itd. otvorit cu sljedeci tjedan temu na projektima, jer sad mi je prehladno i previše puše da bi mjerio...
stex3105:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Rujan, 2008, 18:40:33 ---Danas sam na Antaresov Runner 50 SP (ful blokirana serijala) stavio odblokirani novi Yasuni R, maknuo blokadu sa karba, stavio dizu 68, redsponge, kevlar remen i Malossi zute federe kuplunga (kuplung "radi" izmedju 5500-6500 okr), Multivar2000 i rolice 6,1g. Ostavljen je serijski centralni feder koji je tvrdoce (mjerio sam na vagi) cak mrvicu tvrdji od Malossi ljubicastog.
Inace, start je korektan, a medjuubrzanja vrlo vrlo dobra (obzirom na serijski cilindar i karb).
Sto mislite, koliki su okretaji kroz ubrzanje? (obzirom na Multivar2000+6.1g role)
@ Antares:
nemoj napisati koliki su nego cemo vidjet sto ce ljudi napisat, pa onda "otrkit tajnu" ;D
--- Kraj citata ---
Gde runner ima blokadu na karbu?
3alfa3:
--- Citat: stex3105 - 26 Rujan, 2008, 00:42:06 ---Gde runner ima blokadu na karbu?
--- Kraj citata ---
"Zlatni" okrugli limic sa 6-7 rupa na spoju sa airboxom.
Ghoul:
@ Antares - gdje si kupio spulju i za kolko para?
Antares:
preko haca sam kupio
Ispalo me svukupno oko 1700kn (spuh, hacovo skidanje blokade i poštarina...).
EDIT:
primjetio sam jednu stvar jučer, a to je da nakon par vožnji po nekih 20tak min. dotaknem auspuh prstom i mogu držat prst čak par sekundi na njemu dok na serijskom bi se opekao odma... ugl čini mi se da se ne zagrijava toliko jako
Inače auspuh sam isao dotaknut da se malo ugrijem :D haha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju