Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 SP - Yasuni R

<< < (5/17) > >>

3alfa3:

--- Citat: vasso123 - 25 Rujan, 2008, 19:50:28 ---U vezi starta,ja imam NRG i isto yasuni R gore i prije sam imao lakse rolice i start je bio ok ali je isao malo previse u okretaje a to mi se nije svidjalo,pa sam stavio 6.3 i sad mi ima rupu u startu ali i manje okretaje,nikad na zelenu granu...frend isto na piaggio masini je imao serijski vario+4.8 gr rolice i technigas RS 70 i sve mu je islo super,start,medjubrzanje,krajnja tako da neznam...

--- Kraj citata ---

Bitno je i koji je remen gore.
Ovdje je bio serijski koji je u leru vec bio valjda 1cm duboko u zadnjim polutkama, a sada je kevlar skoro na samom vrhu polutki (kako i treba biti)

vasso123:
Prijatelju kojem je bio start dobar je bio serijski remen,a meni start nije bio dobar i imao sam kevlar

andy:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Rujan, 2008, 19:52:19 ---
--- Citat: vasso123 - 25 Rujan, 2008, 19:50:28 ---U vezi starta,ja imam NRG i isto yasuni R gore i prije sam imao lakse rolice i start je bio ok ali je isao malo previse u okretaje a to mi se nije svidjalo,pa sam stavio 6.3 i sad mi ima rupu u startu ali i manje okretaje,nikad na zelenu granu...frend isto na piaggio masini je imao serijski vario+4.8 gr rolice i technigas RS 70 i sve mu je islo super,start,medjubrzanje,krajnja tako da neznam...

--- Kraj citata ---

Bitno je i koji je remen gore.
Ovdje je bio serijski koji je u leru vec bio valjda 1cm duboko u zadnjim polutkama, a sada je kevlar skoro na samom vrhu polutki (kako i treba biti)

--- Kraj citata ---

ček a po čemu ovisi jel remen dole ili gore u polutkama ??? po centralnom kaj ne :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: andy - 25 Rujan, 2008, 19:54:30 ---ček a po čemu ovisi jel remen dole ili gore u polutkama ??? po centralnom kaj ne :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ne. Pod pretpostavkom da u variomatu sjedi na pravom mjestu, sirina i duljina remena je jedino bitna. To vrijedi (naravno) za ler i ugasen skuter.

PROOF:
znaci ipak sam bil najblize... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju