Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 SP - Yasuni R

<< < (4/17) > >>

3alfa3:
Jos 2 "sitnice"...

1. Ti okretaji su korz ubrzanje bili kada sam ja vozio, a ja imam 92kg. Nekome laksem bi bili i mozda veci.
2. Ocekujem da kad remen sjedne to padne za 200-tinjak okr., ali i to je malo previse pa mislim da bi 6.5g role (nekih 300 okr manje) bilo idealno.
To me malo cudi, jer gadjao sam nekih 9700 za koje sam mislio da bi bilo plafon, ali ocito nije jer se ne osjeca pad snage niti na 10500+ okr. Ocito spuhu toliko pasu ti okretaji.
Anyway, bez puno testiranja, mislim da bi 10000 bilo vrlo blizu idealnog (obzirom da nemam dyno pa da mjerim)

SlowRider:
A sumnjivi su mi ti turcici jer sa serijskim spuhom full serijala pokazuje 11 000 niz nadvoznjak

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 25 Rujan, 2008, 19:42:38 ---Mozda turcic laze  :icon_tongue:
--- Kraj citata ---

Nebi rekao, jer skut na leru od 1500-1800 okr ima zdravi zvuk i ponasanje dok je ispod toga nemiran

--- Citat: SlowRider - 25 Rujan, 2008, 19:42:38 ---
--- Citat: 3alfa3 - 25 Rujan, 2008, 19:26:15 ---Ovo bi lako nekome "prodao" pod base kit + ZX jer su ubrzanja stvarno OK.

--- Kraj citata ---

Jel to znaci da bi ti trebao biti na repu?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Nisam bas skuzio najbolje sto si htio reci, ali nagadjam. Ipak, cekam da pojasnis pa da dam neki komentar  ;D

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 25 Rujan, 2008, 19:46:48 ---A sumnjivi su mi ti turcici jer sa serijskim spuhom full serijala pokazuje 11 000 niz nadvoznjak

--- Kraj citata ---

To je zbog serijskog variomata koji nakon 80 km/h pocne bolesno dizat okretaje. Obzirom na njegov promjer to mi nije jasno, ali praksa me u to vise puta uvjerila. Sa Multivarom2000 na Piaggiu bi morao na tim okretajima ici oko 105-110 km/h (prave, ne po satu)

vasso123:
U vezi starta,ja imam NRG i isto yasuni R gore i prije sam imao lakse rolice i start je bio ok ali je isao malo previse u okretaje a to mi se nije svidjalo,pa sam stavio 6.3 i sad mi ima rupu u startu ali i manje okretaje,nikad na zelenu granu...frend isto na piaggio masini je imao serijski vario+4.8 gr rolice i technigas RS 70 i sve mu je islo super,start,medjubrzanje,krajnja tako da neznam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju