Tehnički kutak > Tuning skutera

VXR - Vilice

<< < (2/4) > >>

neer:

--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 17:46:47 ---znaju bit osiguraci gore ispod tih cepova.pogledaj prije nego cupas da ti ne puknu.Tak je bilo kod srke i derbija gp1 kad sam skidao vilice.

--- Kraj citata ---
kod sr-ke ima imaju osiguraci.ali sr-ka ima plasticne cepove tak da je to jednostavnije od ovog kad neznam dal ce ulje iscuriti ako odvrne cepove

replcnt:

--- Citat: neer - 25 Rujan, 2008, 17:50:29 ---
--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 17:46:47 ---znaju bit osiguraci gore ispod tih cepova.pogledaj prije nego cupas da ti ne puknu.Tak je bilo kod srke i derbija gp1 kad sam skidao vilice.

--- Kraj citata ---
kod sr-ke ima imaju osiguraci.ali sr-ka ima plasticne cepove tak da je to jednostavnije od ovog kad neznam dal ce ulje iscuriti ako odvrne cepove

--- Kraj citata ---

pa daa, tog se bojim, zato i pitam, da li smijem odvrnut, jer nemogu drugačije, ovo sam pokušo šarafcigerom odvojit al neide više od 1-2mm

neer:

--- Citat: replcnt - 25 Rujan, 2008, 18:00:55 ---
--- Citat: neer - 25 Rujan, 2008, 17:50:29 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pa daa, tog se bojim, zato i pitam, da li smijem odvrnut, jer nemogu drugačije, ovo sam pokušo šarafcigerom odvojit al neide više od 1-2mm

--- Kraj citata ---
kod sr-ke znam da nece ulje iscuriti ako skines cepove..vazno je da su teleskopi u zraku (da vise ) i onda skinuti cepove nemoze to sam tak prsnuti i sta ti ja znam ....kad se uljeva ulje znam da ih treba drzati uspravno bez pritiska tak ih i treba skidati  :toothy12: nadam se da si me skuzio blentavo pisem

SlowRider:
Nisam nikad vidio vilice iz te perspektive ali sumnjam da moras rastavljati sarafcigerom da ispadnu. Onaj imbus treba odvrnuti nemozes nista s*ebat.

Benjamin:
Moraju se skinuti ibusserafi na vrhu..jel je seraf siroki a u torkutu je urezan jedan dio di dode taj siri dio serafa da bude fiksno kad odpustis ova 4 mos okretati sve ali nece ispast..otpustisj os ova dva velika imbus serafa i onda ce ispast vilice...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju