Tehnički kutak > Tuning skutera
VXR - Vilice
gun_rider:
otegni imbus, raširi malo kacavidom i lupi ih čekićem odozgo da ispadnu
replcnt:
eo mene opet, lol.
danas sat i pol pokušavo odvrnut imbusom ma neće da ga jebeš, valjd zapeklo, a nemam pri ruci wd, a da bi mi čovjek primio vilice na ravnanje moram skinut štapove :binkybaby:
replcnt:
lol, evo upravo je nekim čudom uspilo popustit, kad sam odvrno ova dva velika čulo se ono kao psssssss, kao kad se zrak iz gume ispušta, i federi su sad meki ko da nema ništa unutra, hehe, eto, uspio :frajer:
Benjamin:
inacese to odserafljiva kompreskorskim pistoljem i imbus nastavkom...jel je jako stenguto da ulje ne iscuri van i tak...
nadam seda si si izmjerio kolko ulja ima u vilicama da znas pposlje tonco vraitit natrag...jel ako je previse izbijat ce ti smeering pritisak a ako premalo onda prodadati i lupati.
replcnt:
--- Citat: Benjamin - 29 Rujan, 2008, 00:34:37 ---inacese to odserafljiva kompreskorskim pistoljem i imbus nastavkom...jel je jako stenguto da ulje ne iscuri van i tak...
nadam seda si si izmjerio kolko ulja ima u vilicama da znas pposlje tonco vraitit natrag...jel ako je previse izbijat ce ti smeering pritisak a ako premalo onda prodadati i lupati.
--- Kraj citata ---
nije ništa iscurilo ulja zato što ih nisam okreto naopačke, samo odvrno i skino i zavrno šaraf nazad dok neispravim trokut, tako da ništa neću dirat, jel to ok?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju