Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Joke/st - 09 Listopad, 2015, 19:04:31Dakle,ne ide više 125 nego 112.5 km/h ali to je meni sasvim nebitno. Radi sve šta je radia sa Walbrom (ubrzavanje,međuubrzanja) samo je na sporijoj konačnoj i troši jedno 35% manje. Extra A da nemas mozda karb sa skippera gore? ja ga imam negdi po sobi mislim da je on 24 il 26
Dakle,ne ide više 125 nego 112.5 km/h ali to je meni sasvim nebitno. Radi sve šta je radia sa Walbrom (ubrzavanje,međuubrzanja) samo je na sporijoj konačnoj i troši jedno 35% manje. Extra
Ne prdi jer od toga jedino mos imat vise stete nego koristi al eto.Tipicni splitski mestri. Jadan bog.
airboks na skuteru sa koim je dolazil walboro karb je protocniji nego onaj koi je dolazil u kombinaciji sa keihinom tak da to ni nemre radit kak treba..zbog ustede par dcl goriva izgubit tolko krajnje,apsurd..ljudi obicno apgrejdaju skutere a ne obrnuto
Apgrejdanje skutera se radi na način da ga se proda i kupi pravi motor.
Citat: Pulss - 10 Listopad, 2015, 12:40:02Ne prdi jer od toga jedino mos imat vise stete nego koristi al eto.Tipicni splitski mestri. Jadan bog.Još najbolje da vas ode po foumu slušan.
Da je znat dobro čitat..
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Citat: luna500rr - 10 Listopad, 2015, 13:01:57Citat: Joke/st - 09 Listopad, 2015, 19:04:31Dakle,ne ide više 125 nego 112.5 km/h ali to je meni sasvim nebitno. Radi sve šta je radia sa Walbrom (ubrzavanje,međuubrzanja) samo je na sporijoj konačnoj i troši jedno 35% manje. Extra A da nemas mozda karb sa skippera gore? ja ga imam negdi po sobi mislim da je on 24 il 26i to je moguce,na ac su stavljali 26 a na lc skutere 30
Ja imam na Sportcity 200 keihen i ide 110 km. Troši 4 litre.Jel se moze keihen frizirati da bude kao walbro?Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk